Dacă Trump își impune modificarea de lege, Facebook sau Twitter vor putea fi date în judecată, în situația în care blochează nejustificat mesajele utilizatorilor

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

   1. Deja postacii de serviciu încep să scuipe venin și neîncredrere!!!
    VAI, VAI și iară VAI! Vai de voi, minți strâmbe și suflete vândute pe un pumn de arginți și tone de iluzii! Bucurati-vă și faceți-vă mendrele până mai puteți și este ora întunericului… Pe negândite și când veți fi mai siguri de izbândă, ADEVĂRUL va izbucni si va cuprinde întreg Pământul și va nimici minciuna, trădarea și răutatea!

    Domnule # Daniel Roxin, mai e puțin, deși mult mai greu de luptat alături de ADEVAR, dar e de DATORIA fiecărui IUBITOR și APARĂTOR al ADEVARULUI (care există, indiferent dacă este acceptat sau nu, dacă place sau nu tuturor ființelor raționale) să lupte cu tot ceea ce îi stă în putință până la ultima suflare!

    Viața sub dominația timpului e scurtă – cea alaturi de ADEVAR este eternă!

    Succes! Și rămâneți de partea ADEVARULUI – atât cât poate o ființă umană!

 1. Da eu cred ca poate sa intervina , dar si cu ajutorul oamenilor de buna credinta.

  1. Vor fi o mulțime de șomeri si la noi daca se va adopta ceva asemănător. Dar plăvanul &co au nevoie sa își mențină influența in continuare prin mijloace de manipulare mediatică

 2. Asa AR TREBUI SI LA NOI IN rOMANIA!azi in America maine in toata lumea!Multumesc ca existi Daniel Roxin,Dumnezeu si Zamolxe sa te binecuvanteze!

 3. IN vocabularul nostru sa fie numai pozitive ,concrete AFIRMATII.
  DECI Trump este un invingator. , Sa desfiintam daca,wenn din orice fraza. .Concrete puternice ,pozitive. AFIRMATII ajuta f. mult chtar si pe Trump si pe fiecare dintre noi Multumesc cu recunostinta pt.informatie..

 4. Da, sigur, si marmota invelea ciocolata-n staniol! Ce le mai face si desface cripto Trump!

Sliding Sidebar