DACIA ‒ Hărțile neștiute ale Imperiului Austro-Ungar. Vezi aici fotografia unei hărți originale excepționale (veche de secole) deținută de un român:

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Exceptional!!!!! Dumnezeu nu va lasa ca adevarul sa fie ocultat la nesfarsit! Trebuie doar ca si oamenii care sunt in pozitii oficiale sa utilizeze aceste informatii si dovezi, de nepretuit de altfel, in interesul nostru comun, al romanilor!

    Bravo domnule Roxin! Exceptionala descoperire!

  2. Ma uit des la filme istorice, ce-i drept nu despre tara noastra dar imi place istoria, despre a noastra stiu insa doar ce am invatat in liceu… ma bucur ca mai exista astfel de obiecte care amintesc cu drag de istoria noastra.

  3. Nu mai visati cai verzi pe pereti! Ungaria stie ca nu va putea lua Ardealul decit prin forta armelor. Cum singura nu il poate lua cu japca ca o cam ia pe coaja de la noi, ziua, noaptea si la prinz, asteapta ca tatuca de la rasarit sa vina si el peste noi de la est. Ca un bun vecin, bulgarul sa nu supere pe rusi vine si el de la sud peste noi, ca doar asa a mai luat Cadrilaterul odata. Si noi cum ne batem cu toti astia ma? Credeti ca vine neamtul sau englezul sa moara pentru noi? Sau americanul?

Sliding Sidebar