DACII știau că Pământul e ROTUND și că e de multe ori MAI MIC decât Soarele. Iată dovada…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Bună ziua, la mulți ani și un an 2021 plin de sănătate și putere în realizarea tuturor proiectelor!
  Consider că faceți o muncă extraordinara, unică, as putea spune, în tot ceea ce întreprindeți fată de punerea în lumină a unor adevăruri îngropate voit sau nevoit de către alții sau pur și simplu nescoase la lumină până astazi. De aceea aveți tot respectul, admirația și susținerea mea. Nu sunt un om patetic, sunt echilibrat, cu simțul rațiunii, al logicii, dar ceea ce faceți m-a cucerit, copleșit. De mic copil am simțit că „aparțin acestor meleaguri”, că strămoșii nu au fost niste ,,simpli barbari,, . Doresc să vă sprijin cumva, iar de aceea voi redirecționa cei 2% din impozitul pe venit către fundație.
  Eu sunt profesor de matematică, la o din județul Constanța. Mă gândesc că mai putem realiza un proiect în școli cu titlul , de exemplu, ,,10 minute despre daci,, în care sa prezentam elevilor filmulețe , materiale etc cu tema indicată. Scopul fiind evident unul educațional și de conștientizare a apartenenței acestora la spațiul dintre Carpați , Dunăre , Mare și nu numai. Aceste materiale pot fi implementate de către orice profesor, diriginte sau învățător din școală respectivă. Personal, în cazul în care considerați că ideea este bună, vă asigur că voi găsi și sprijin la nivelul conducerii ISJ Cta.
  Sigur sunt multe de spus, dar dacă considerați binevenit ceea ce v-am descris, aștept să discutăm și să facem un plan. Cu stimă,
  Ciocîia Gabriel, tel 0748969799, ciociiagabriel@yahoo.com

  1. Multumim pentru sprijin! Cu autoritatile este mai greu, atata vreme cat deciziile se iau la nivel politic. Am mai incercat, dar am constatat ca nu se poate face mai nimic…

 2. La cele spuse de d na Ciocila Gabriel, ce as mai putea eu sa adaug. Subscriu intru totul. Sa va dea Dumnezeu sanatate, putere si lejeritatea financiară ca sa susțineri pe mai departe activitatea Dacia Art.
  LA MULTI ANI

Sliding Sidebar