DANIEL ROXIN, Apel Umanitar: Prietena și colega mea de la Nasul Tv, Elena Mihai, este grav bolnavă

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Rezultate foarte bune in tratarea cancerului si intarirea imunitatii s-au obtinut cu ulei de canabis…. avem un medic in romania , specializat pe tratamente cu canabis, dupa cursuri facute in SUA …. Costin Militaru il cheama…. postez mai jos citeva linkuri cu interviuri date de medic in care vorbeste ,printre altele , de rezultatele obtinute in urma tratamentelor aplicate la diferiti pacienti …. https://www.formula-as.ro/2019/12/23/cannabisul-dr-costin-militaru-zeci-de-pacienti-cu-cancer-au-intrat-in-remisie/ si https://www.legalizeit.ro/blog/ulei-de-canabis-cbd/ulei-cbd/interviu-cu-dr-costin-militaru-ce-efecte-benefice-are-uleiul-cbd-asupra-organismului-si-cum-se-administreaza-corect/

  2. Seva de mesteacan face minuni. Din pacate primavara vine din martie. Se poate afla de pe you tube cum se recolteaza (este destul de simplu). O alta planta miraculoasa mai este si patrunjelul care lupta foarte eficient pana si impotriva iradierilor. Si nu in ultimul rand, se poate apela la ajutorul Sfantului Nectarie de la Eghina.

    Si pentru ca nu pot sa ma abtin, apropo de leacuri minunate in general, nu uitati de albusul de ou pentru tot ce inseamna arsuri mai usoare sau mai grave!

Sliding Sidebar