DANIEL ROXIN: Cătălin Tolontan m-a atacat “subrural” în ziarul Libertatea. Îl admiră pe Boia și nu poate digera “Dacismul”. Citește aici:

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Sicofantii Iohanisti au impresia ca „Prostimea” poate sa inghita la nesfarsit mizerii si marsavii, in adularea nemtilor/fascisti iremediabil condamnati de istorie. Tot ce nu este teuton este neiteresant si detestabil, pentru a ne asigura sustinere de la Cotroceni! Tradarea de tara , popor si origini este o veche indeletnicire damboviteana, a se citi Boia! Este usor de denigrat, atat timp cand de obicei internautii citesc „Titluri”.

 2. Cine e Tolontan, ca mi se pare cunoscut dupa fata? Care e opera lui, prin ce se distinge pozitiv? A, e un „ziarist”, ei si?

 3. Securisti! Sansele voastre scad pe zi ce trece dar voi continuati cu falsificarile, cu inselaciunile, cu propaganda mincinoasa! Fara nicio dovada istorica incercati sa manipulati istoria. Propagandisti jalnici!

 4. Orice om are dreptul la propriile-i pareri, la simpatii si antipatii. Cat despre dl.prof.Carciumaru si-ar fi cimentat profesionalismul pe care-l pretind unii, daca nu avea ideea sa insceneze descoperirea statuetei, adica sa para ca au descoperit-o ei arheologii si nu acei amarati cautatori de comori…dar n-ar fi fost roman daca n-ar fi procedat asa, nu? Se pare ca avem prostia si hotia cimentata in ADN si numai o Apocalipsa mai poate salava planeta asta de oamenii si orgoliile lor de gradinita.

  1. „dana” te-ai lovit la cap in dimineata asta sau ai baut apa de la caine. Ai citit articolul sau citesti titlurile lui TOLONTAN SI APLAUZI.

 5. Dle Roxin, sa pretinzi ca dacii au fost buricul pamantului, ca noi ne tragem doar din ei sau ca au fost niste genii carora altii le-au furat inventiile, sunt basme pentru naivi. In fond fiecare manipuleaza cum poate. Ma bucur ca am avut 2 cunoscuti care credeau balivernele astea si carora le-am aratat niste studii destepte si s-au lamurit. Daca ar fi sa imi doresc sa am niste stramosi unici, ii prefer pe romani. Aveau Senat, biblioteci, bai, incalzire in pardoseala si case cu etaj. Acuma na, fiecare unde se regaseste.

  1. MIK cu adevarat mic, si daca te chiama si Tolontan in acte, parca mai venim de acasa de la Mama Securitate. Mizerabili si atat care pentru pardoseli incalzie sunt in stare sa-si vanda si mama , nu numai tara!

   1. O scurta observatie.

    In mai toate raspunsurile domniei sale, domnul Cincu profereaza insulte si acuzatii (fara sa se oboseasca sa le dovedeasca). In esenta e ok fiindca, pana la urma, orice om are dreptul la opinii, fie ele si defaimatoare. Insa acest tip de comportament transmite informatii absolut relevante despre nivelul la care se afla gandirea respectivului domn si asupra credibilitatii domniei sale.

 6. Importantă este descoperirea în sine (așa cum vor dovedi și analizele de laborator) și
  nu discuțiile infinite ce au loc și vor mai avea loc pe marginea ei. Dar la noi până nu avem și oarece scandal, parcă nu merge…Așa s-a întâmplat și cu descoperirea matriței de bronz de la Sarmisegetusa…Cine a văzut-o primul? Cine a atins-o primul? Cine ia recompensa? Iar cine iubește pur și simplu istoria, nu mai are loc într-o astfel de schemă a succesului personal și egoist…

 7. Felicitări Daniel pentru realizarea filmului și efortului tău susținut de a prezenta adevarata istorie.
  Nu mă miră faptul ca pe unii deranjază subiectul și încep să aducă argumente nejustificate

 8. Inscenarea aceea si momentul regizat, i-au pus pe toti intr-o lumina proasta. Acum e normal ca si autenticitatea statuetei sa fie pusa la indoiala, vazand cum au facut acea regie.

 9. Curaj Daniel!
  Sunt rătăciți
  Iertare pentru ei….nu au o simplă mândrie pentru NEAMUL NOSTRU ROMÂNESC. Sunt slugarnici intereselor dușmanilor poporului român
  SUCCES domnule ROXIN !

 10. Ca majoritatea pionilor din presa romaneasca, si acest individ -platit si protejat bine ,printre altele, si de ONG-uri foarte vitrege Integritatii Tarii si Istoriei Noastre-tradeaza ,la fel ca si toate institutiile si ministerele ,in frunte cu primul ministru de acum si de dinainte si cu klaus johanis,interesele statului ,fara nici o remuscare si in absenta oricarui Sentiment National,ce i se trag dintr-o copilarie plina de amaraciuni.
  Cel mai grav e ca,astfel de denigrari,aduse noua tuturor,au mare succes la romani!…
  Iar tu ,Daniel Roxin,incearca sa nu mai exagerezi in materialele tale. Pentru ca sunt foarte repede speculate si ridiculizate de tradatori si anti-Romani , aducand daune de imagine considerabile.
  Te felicit sincer,pentru efortul enorm si curajul tau !

 11. ,Respect Dl Roxin pt tot ce incercati din rasputeri sa ne dezvaluiti,cine credeti ca poate sa citeasca articolele lui Tolontan un nimeni care se crede jurnalist si auzi numele lui cand e un scandal cred ca ii este rusine mamei lui de el! .

 12. CV-ul lui Cătălin Tolontan este „impresionant”:
  – fan Lucian Boia (ca orice „inteligent” care se respecta)
  – este la Libertatea/Ringier (ziarul „inteligentilor”)
  – este/a fost la Gazeta Sporturilor/hAntena1 (se pricepe la mahala si la dat cu parerea despre fotbal)
  – in echipa cu Ioanitoaia (alt super-„geniu”)

 13. Felicitari ! Vă mulțumim!

  Ar fi un mare privilegiu dacă ați putea traduce în limbi de circulație internațională filmele (inclusiv în italiană, ei nu prea învață /citesc în alte limbi…)
  E păcat să nu fie distribuite peste tot pe glob.

  Sunt șocante tenacitatea și patosul unor arheologi / istorici români în a ascunde și distruge istoria națională,…
  Toți oamenii deosebiți, au dușmani …’deosebiți’, o confirmare a valorii

  Mult succes în continuare!

 14. Nu înțeleg de ce mi-a fost șters un comentariu scris acum 3 zile. Cu ce-am greșit domnule D.Roxin, faptul că am aceași opinie referitoare la descoperirea statuii Venus ca și dumneavoastră și că dușmanii adevărurilor istorice despre daci/geți sunt și dușmanii românilor?!?! Eu chiar cred în ce-am scris în comentariul șters, ironia fiindu-mi străină…

Sliding Sidebar