DANIEL ROXIN: Cine e „Thraxus Ares”, ISTORICUL ÎNCHIPUIT care mă „înjură”, în timp ce îmi fură fragmente din propriile filme și emisiuni?!?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Macar de ar invata sa scrie corect gramatical, poate i-as fi dat atentie.
  Domnule Roxin, nu va puneti cu prostul ca prostul isi stie limita!

 2. Poti sa-i inchizi contul lui pe youtube, aratand ca iti fura materialele ( furt intelectual) si te defaimeaza. De mizerabili si vanzatori de neam n-am dus lipsa niciodata. P.S. Un mic sfat: ne-am saturat, me-a ajuns cutitul la os, este timpul sa nu mai lasam de la noi nimic. Deobicei romanul spune “ lasa-l frate, ignora-l”. Nu, nu mai lasam nimic deoarece ni s-a umplut paharul!

 3. Nu știu de ce-i dai energie acestui viermișor. Dacă nu-l făceai vedetă acum, habar n-aveam de el. Ignorarea acestor troli este miezul.

 4. Dati-l in judecata si cereti si despagubiri (absurd de) mari. Si mediatizati cazul cu numele lui real! Specia asta securisto-viperina, care usuca si iarba pe unde calca, trebuie sa fie smulsa din fiecare mediu social si de socializare. Eu ii urasc!!

 5. Foarte urât din partea acestui individ, dar, ca să fim sinceri, și dumneavoastră greșiți în privința anonimatului.
  Meseria de istoric a devenit, în ultimile decenii, cea mai periculoasă meserie.
  Mai ales că asistăm la o falsificare fățișă și nerușinată a istoriei ultimilor 400 de ani.
  De obicei, cei care se opun acestei falsificări sunt atacați personal, și sunt vânați ca niște câini, împreună cu familiile lor, până ajung la faliment și incapabili să mai aibă un trai decent.
  Din păcate, mulți intelectuali moderni preferă siguranța financiară și vor sacrifica adevărul istoric.
  Că strămoșii noștri se numeau daci sau geți, sau daco-geți, are mai puțină importanță și nu trebuie să fie un motiv de ceartă între noi.
  Important e că istoria noastră e falsificată sub ochii noștri, de la o zi la alta, de către persoane cu resurse nelimitate.
  Și nu avem nici o procedură legală ca să putem opri acest lucru.
  Scopul Justiției nu este pentru a oferi justiție, ci pentru a aplica legea. Iar legea e făcută de criminali, pentru a-i proteja pe criminali.
  De ce băncile nu au un statut public cum au partidele politice?
  De ce voturile nu au serie și număr cum au biletele de loterie?
  Ce e mai important: o bucată de hârtie care poate schimba destinul unei familii, sau o bucata de hârtie care poate schimba destinul unei țări?
  De ce persoanelor oneste nu li se permite intrarea în politică și sunt obligate să apeleze la serviciile unor criminali internaționali gen G. Soros?
  Sunt mult de spus și despre faptul că mai toți comentatorii politici serioși preferă anonimatul.
  Libertatea de exprimare ar trebui să fie garantată de guvern, cum a fost cazul Constituției din 1923.
  De ce fasciștii au eliminat acest lucru, și de ce constituțiile care au urmat nu mai menționează nimic despre această schimbare?
  De ce fasciștii care conduc lumea la momentul de față își numesc toți oponenții politici „fasciști”?
  Ceva nu miroase a bine, aici.
  Deci, nu are rost să atașăm credibilitatea de CV-ul unei persoane, atâta timp cât CV-ul nu mai reprezintă aproape nimic.
  Decât să ascult minciunile unor persoane cu CV-uri fantastice (de la Fox News, CNN,sau BBC. spre exemplu), mai bine citesc ce au de spus persoane anonime pe 4CHAN.

 6. A este slab falsul comentariu, nimeni dintre cei cu bun simt nu poate citi si nu poate crede acest comentariu, intr-adevar un personaj mic , mai degeaba as spune un grup de tineri nu prea scoliti, si platiti de Boia ori de altii din anturaj,

 7. Nu vă consumați energiile cu inamici fără valoare.Probabil vor apare alții mai mari și mai răi,dar până atunci,ăsta trebuie taxat serios pentru furt.

 8. Da-l in judecata pe escroc, sa se invete minte, altminteri nu se va opri! Scoate viermele la lumina, sa-l vada toata lumea!

 9. Domnule Roxin,
  suntem de partea Dumneavoasträ si cine va urmarit pinä acum stie ca nu va puteti exprima nicodata astfel. Multumim pentru munca dumneavoasträ!!!
  cu Stimä si Respect, Adrian.

 10. Am avut și eu un schimb de replici în contradictoriu cu acest domn. Mi-am dat seama de la început ce fel de hram poartă. Așa că l-am evitat. Totuși se pare că individul se comportă mult mai urât decât mă așteptam. Îmi pare rău să aud asta!
  Suntem vecini domnule Roxin. V-am salutat de căteva ori. Vă apreciez mult pentru munca pe care a depuneți, și mai ales pentru atitudinea dvs.!

Sliding Sidebar