DANIEL ROXIN: Este oficial – O corporație elvețiană va investi 300.000.000 de euro în invențiile lui IULIAN HORNET. Contractul a fost semnat miercuri, 18 mai 2022

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Buna ziua.
  Cu ceva ani in urma visam(acum posed) o centrala pe peleti si ,cautand,l-am gasit pe Dl Hornet.Am avut onoarea unui telefon de 2-3 minute cu domnia sa,discutie foarte instructiva si placuta.Nu am avut atunci bugetul necesar si regretsi astazi ca nu am facut un efort sa ajung acolo.
  Asa oameni da ,precum dansul,si,daca pot spune asta,cred ca asta-i gena aia de roman care cand face….
  Felicitari dle Hornet,va doresc sanatate si putere si determinare sa treceti peste toate cele ce v-au fost si va vor fi in cale.
  Va multumesc,
  Mihai

 2. In colonia Romania ,se face doar ce vrea stapinul corporatist.In consecinta nu vor investi,nu vor renasterea tarii.Pe astia ii dai jos ,doar cu parul.

  1. Daniel, te contrazic, IQ lor e deosebit de mare de asemenea si capacitatea de disimulare – camleonismul la fel, Densitatea Luminica a structurii Noesice este scazuta – cca 41-44 in timp ce la un om normal , ateu pasiv are cca 47-49. Matricea model IISUS are 100.
   Exista proceduri de semidemonizare bine cunoscute in cadrul societatiilor oculte inclusiv in cadrul NATO si FSB.(nu intru in detalii) Adica nu sunt alesi decat cei coruptibili ca parteneri si nu cei integrii cu DL peste 55.(ex. Dan Puric)

 3. E o idee proasta sa vindeti tocmai elvetienilor, acolo locuiesc cei mai multi miliardari, acolo e centrul ocultei mondiale si tot banii ascunsi. Ei cumpara si au cumparat toate brevetele din lume, de acolo se conduce lumea din punct de vedere financiar. Eu sincer va doresc ca aceasta investitie sa reuseasca insa nu am incredere in elvetieni si in nici un strain

  1. Asta a fost probabil singura solutie, din moment ce nimeni de la noi nu e interesat!
   Decat nimic, mai bine asa! Poate au realizat si ei ca suntem in momentul T, daca nu se face nimic acum, va fii prea tirziu dupa!

 4. Bună ziua, domnule Hornet.
  Văzând acest articol și mai ales invenția dvs, cum sunt tipul de ecologist convins….
  Trăiesc în italia de mai bine de 20 de ani și trăiesc în regiunea Lazio, mai precis Aprilia.
  De ceva timp cei de la regiune sunt în agitație totala pentru că, așa cum se poate înțelege, au probleme de stocaj cu gunoiul menajer,… Chiar zilele trecute am citit un articol în care,, comisarul,, nominato sa se ocupe pentru a găsi locuri,, adaptate,, sa găzduiască gropi de gunoi, au ales câteva puncte foarte aproape de zona noastră și cea mai,, tâmpită,, gaseală ar fi utilizarea de,, termovalirizatori,, de ultima generație. Multe di comitetele de cartier din zona noastră, va imaginați, ca sunt contra acestor soluții….
  Citind și ascultând ceeace ați inventat, mi-a venit o idie….
  De ce nu am propune o instalație de tipul HORNET,în teritoriul acesta, văzând ca este cu impact ambiental zero? Ca sa nu vorbim de beneficiile care ar rezulta din procesul de distrugere a,, gunoiului,,…..
  As putea fi disponibil de a va însoți pentru traduceri și pentru a contacta acele persoane care se ocupa cu aceste proiecte care numai ecologice nu sunt…..
  Cred ca având discuții cu persoane persoane care sunt în măsura sa decidă….in loc de cheltuirea unor sume enorme pentru un termovalirizatori, de ce nu ar utiliza tehnologia dvs!?
  Îl vad ca un prim pas către o valabila colaborare…
  Și in mod sigur vor fi multe alte ocazii în alte regiuni care sunt interesate de a va ea un teritoriu curat cu aer curat și fără probleme de stocaj al gunoiului.
  Când am citit articolul și am vizionat video, îmi trecuse în cap acel faimos film,, Întoarcere în trecut,, cu acea mașină,, Delorean,, ce funcționa cu gunoaie în loc de carburanți… Ma gândeam,, uite cum filmele devin realitate😁.
  Dacă var interesa propunerea mea, am putea sa ne auzim la telefon în orice moment. Chiar mi-ar face placere să iau parte la un asemenea proiect de salvare a planetei, care pentru moment este unica noastră casă.
  Multumesc frumos pentru timpul acordat
  Dacă îmi răspundeți pe email și un număr de telefon va pot contacta eu.
  Cu respect
  Walter

  1. Visezi cam mult.Astia mari vor lumea distrusa. Asa ca restule e poveste. Sau nu te-ai dumirit?

 5. Slava Domnului ca statul roman nu are nici un rol!!! Nu ar fi putut avea decat unul negativ!

Sliding Sidebar