DANIEL ROXIN: În urmă cu 2 ani scriam acest articol: „România nu va fi lăsată să își construiască autostrăzi peste Carpați!” Ce credeți că s-a schimbat între timp?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Daca cineva se opune acestui plan descris de dvs, dle Roxin, si daca el exista, aceia sunt americanii. Daca nu ati auzit de Initiativa celor Trei Mari, aflati acum, iar America este principalul actor al acestui proiect de colaborare si dezvoltare locala, din care face parte si Romania. Acest proiect cuprinde si construirea de autostrada pe teritoriul Romaniei.

  2. O Romanie slaba, divizata nu este in interesul SUA. E la mintea cocosului ca interesele strtategice la Marea Neagra ale NATO si SUA, sunt imense. Faptul ca Romania este intreaga (atat cat e, pt ca mai sunt teritorii romanesti aflate sub ocupatie straina), se datoreaza in principal romanilor dar si americanii au interes in aceast sens. America, are nevoie de o Romanie puternica, intreaga. Este o logica elementara. Ca sunt unii mai la vest de Romania, si care ar vrea Transilvania ca pe o closca cu puii de aur in curtea lor, actionand in aceasta directie, este perfect adevarat. Nici nu ar fi prima oara.

  3. Da, jandarmul mondial şi cățeluşii lui au mare interes la Marea Neagră. Chiar îi interesează mai ales partea de uscat cândva „țărişoara”dobrogeano-bulgară (după moartea lui Vadim, mai mult de un an de zile, booking îți arăta harta Dobrogei ca țărişoara istorică menționată; încă nu s-a pus pb. autonomiei aici fiindcă, probabil, s-a schimbat planul…).Nu-i interesează să fim puternici….îi doare în bască…suntem oricum slabi….ce slabi, noi nu existăm! România este întreagă fiindcă ne mai ajută Domnul, noi românii am făcut, în general ,totul pentru prăbuşirea țării (acceptând cohorte de guvernanți, administratori şi negociatori de neînchipuit….se răsucesc în mormânt strămoşii noştri….).Dar să stăm linistiți, că vom fi divizați cât de curând (ca persoane deja suntem, babe si moşi stiu să sune la 112 dacă nu ai mască, deh, neam de turnători…).La tv chiar am prins o reclamă la grâne cu „Bine ați venit în statele unite ale româniei”. Ce? Am citit despre „Inițiativa celor trei mări”….unde îşi bagă cozile ue ,onu, sua, diverse organizații globalistice ,planetare, multinationale, mondiale….deja pute…Mă tem că nu se va rezolva nimic.

Sliding Sidebar