Ne-au furat doi ani din viață și sunt pregătiți să ni-i ia și pe următorii. Ce ai de gând să faci?!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Daniel – preluarea controlului a inceput de mult. Imi aduc aminte de cozile de pe aeroport dupa 9 / 11 – stateau ca oile si se enervau daca cineva incerca sa protesteze. Situatia de acum este o escaladare – probabil sprintul final pentru inrobirea rasei umane.

    1. Vă mulțumim frumos pentru articole! Poate li se vor deschide ochii oilor fără minte care se laudă cu aceste arme mortale și au impresia că sunt superioare față de nevaccinați sau mai bine spus, oamenii normali.

  2. Ați uitat să adăugați cum site-urile sociale ne pun să alegem între renunțarea la identitatea noastră și viața personală în schimbul accesului la cont. Facebook, Google și multe alte firme obediente Globalizării și dictaturii ne cer următoarele acte: buletin, certificat de naștere, card de credit, datele medicale, permisul de conducere, permisul la bibliotecă, fluturașii de la serviciu, dovezile că suntem membrii vreunei asociații și multe alte acte pentru a ne face să ne dăm identitatea pe tavă în schimbul așa-zisului acces pe ele. Să nu uităm că aceste site-uri vând datele personale la tot felul de instituții, ne spionează, cenzurează ce nu-i convine așa-zisei comunități și interzic libertatea de exprimare.

  3. Din observatiile mele din atitudinile si discursul celorlalti, marea majoritate, poate 70-80% sunt contra vaccinului, fie ca sunt vaccinati sau nu. Vaccinatii din convingere sunt putini si foarte vocali.
    Ar trebui sa ne strangem toti pe o platforma usor de accesat, sa adunam semnaturi si sa le trimitem la parlament. Protestele de strada degenereaza usor in agresivitate care decredibilizeaza demersul.

Sliding Sidebar