Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Sunt 100/100 de acord,votez pt. meritocratie din inimă! Doamne ajută poporului român să ne așezăm acolo unde ne este locul în lume pe merit!
  La butoanele țării să ajungă oamenii cu adevărat valoroși!
  Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu! Amin
  Mulțumim pt.tot ceea ce faci Daniel Robin!

 2. Intuiesc că la început vor apare o mulțime de indivizi,care vor crede despre ei înșiși că MERITĂ. Aceștia trebuiesc marginalizati. Pe urmă mai e si poporul,sau mare parte a lui,care trebuie educat,și făcut să înțeleagă,că oricine vine și promite că DĂ,MĂREȘTE fără acoperire,poate fi periculos.

 3. Numai o mana de fier, un Țepeș al zilelor noastre ar putea sa rezolve ceva în tara asta. Un conducător puternic care să-și asigure puterea numai pentru el și sa nimicească prin vărsare de sânge toate scursurile care au ucis tara asta. Pedepsiti sa fie și poporul de rand care nu este prea diferit fata de conducători, un popor de hoți și curve capabili să-și vinda și fratele pentru o manuta de bani. Popor de bestii lipsit de onoare și de valori, care fuge numai după fornicatii. România e mama abominatiilor, tot ce e rău se întâmplă aici, tara abandonata de Dumnezeu și blestemata de strămoși, care neîncetat arunca vorbe de hula la adresa ei la ce se întâmplă aici. Ce vorbim aici despre meritocratie când nu ai cu cine, boala e adânc înfiripata în societate și nu poți sa o vindeci decât prin exterminarea sa.

 4. Va multumim domnule Roxin! Meritocratia este singura solutie logica pe care o avem iar ,de munca dumneavoastra, noi toti romanii nu ne putem lipsi. Va rugam sa continuati lupta! Incercam, si ne vom trezi!

 5. Cât timp poporul admiră indivizi gen Becali sau Mazăre, iar în Pleșu aruncă cu roșii stricate, la un eventual referendum pentru meritocrație se va vota DA, însă în favoarea primilor.

 6. De acord. cu aceasta propunere . Dar care va fi sistemul de valori dupa care ne vom ghida mai departe ? Cum o sa fie alesi cei vor conduce ( administra ) aceasta tara ? ( Nu imi surade ideea de a fi condus de cineva ).. Principalele reguli pe care trebuie ( si trebuia) sa le respectam sunt:: protejarea oricarei forme de viata , respectul si protejarea planetei noastre ( casa noastra) . Acestea nu se imbina insa cu dezvoltarea economica bazata pe consum. Cum procedam ?

 7. Sunt total de acord că merită să luptăm să avem meritocrație în România. Eu sunt în Mișcarea Meritocrată de 7 ani și de 7 luni m-am înscris în Partidul Verde unde alături de colegii mei dorim să avem un cuvât de spus în administrația locală și Parlament în impunerea concuursurilor pe bune pentru ca să avem meritocrație în România. Așa să ne ajute Dumnezeu !

 8. Meritocratia e un sistem corect. Asa ar trebui promovati oamenii in toate domeniile, pe merit. Dar cine stabileste cine e merituos si cine nu ? Din ce inteleg oameni care au facut ceva pana acum, care s-au impus in domeniul lor de activitate. Dar nu cumva acesti oameni s-au impus tot in acelas sistem care se vrea a fi schimbat ? Adica intr-un sistem bazat pe pile , relatii, spagi, etc, etc.. ?

 9. DRAGI ROMANI!

  Toti cei care ati fost exasperati de clasa politica si de Administratia Romaniei de pana acum, indiferent carei tabere politice apartineti, sunteti invitati sa considerati ca sunteti parlamentar si ca trebuie sa alegeti ce ati vrea voi sa avem de acum inainte!

  As dori ca voi toti, cei responsabili, sa constituiti „Marele Parlament” al poporului roman (a carui optiune sa fie un indreptar pentru actualii parlamentari), care sa aleaga ce crede el ca este mai bun pentru romani si Romania, si anume sa ne ducem existenta in continuare in Paradigma Iresponsabilitatii in care am functionat in ultimii 30 de ani, sau sa trecem in Paradigma Responsabilitatii, prin Responsabilizarea tuturor celor ce detin functii publice, de la Presedinte si pana la ultimul functionar?

  Retineti! A treia optiune NU exista!

  Pentru ca alegerea voastra sa fie corecta si in cunostinta de cauza sunteti invitati sa cititi „pachetul” de 7 file A4, transmis fizic tuturor parlamentarilor romani, care este postat in pagina mea de Facebook in data de 28-03-2020, orele 22:22.

  Va urez lectura inteligenta si alegere conforma cu lumea in care ati dori sa traiti voi si cei ce va sunt dragi!

  PS. Gunoaiele umane vor fi tratate corespunzator!

 10. Jalnica tara ,jalnici conducatori ! este musai ca in toate spitalele sa se faca investitii !! Cainii sa nu mai fie eutanasiati ,padurile protejate ,
  regret ca am votat

Sliding Sidebar