DANIEL ROXIN: Putem crea o lume NOUĂ în care știința se împletește cu spiritualitatea? Putem schimba paradigma actuală?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Dezvoltarea tehnică a dezumanizat omenirea. A dat naștere la izolare individuală. Atât de multă lume, dar oameni puțini. Cele doua folosite bine, se pot completa și nu contrazice.

 2. O lume in care omul munceste pentru oameni si oamenii pt om .O lume in care primeaza bunul simt ,moralitatea ,o lume in care sa ai posibilitatea sa inveti zilnic .Stim atit de putine despre Planeta noastra ,despre organismul nostru chiar .
  Stinta si descoperirile stintifice ne-au scos din negura Evului Mediu. Da a durat 200 de ani si da inca suntem barbari ,cu totii .Dar putem visa la o lume in care nu mai plinge nici un copil de foame ,putem visa la o lume in care armele vor tacea si asta nu pt ca vreun stat ne-o va impune ci noi oamenii vom spune gata ,ajunge . Nu vom mai fura ,ucide ,viola si mai stiu eu cite poate face mintea umana perfida si-o vom face nu pt ca exista o judecata pamanteana -puscaria , sau una viitoare -divina . O vom face pt ca in fata noastra sta un OM .
  Imaginati-va ce ar fi Africa daca colonizatorii isi vor lua ghearele din tarile ei ?Imaginati-va ce ar putea fi Romania noastra fara ulii care ne-au luat totul .Si asta cu ajutorul nostru al fiecaruia ”tacerea-i ca mierea” ne-a bagat cu capul in tarina .Nu v-ati saturat de dureri de sale ? Singurul noroc al Romaniei ca mai este intreaga e faptul ca s-au aruncat asupra noastre mai multe puteri ale lumii .La Fontaine e vesnic Racul ,broasca si o stiuca ne-au salvat .
  Politicienii vor disparea ,administratorii le vor lua locul ,incetul cu incetul in functie de evolutia noastra in ale moralitatii multe meserii vor disparea ,sau se vor plia dupa schimbari . O sa dureze zeci de ani ,eu n-am sa prind noua societate ( am 50 de ani ),dar sunt bucuroasa ca se intrevad zorile ,e o raza mica si timida ,dar tebuie sa visati la o lume mai buna ,o lume fara violatori ,pedofili ,hoti ,criminali ,mincinosi si la ultima categorie suntem bagati toti .Ne place sau nu saracia naste demoni .Va fi greu schimbat organizarea sociala ,dar e timpul ,de 20 de ani o simt cu toti porii mei ,prin 2010 scriam pe blogul tau ca sclavagismul n-a mers ,evul mediu cu un altfel de sclavagism n-a tinut ,capitalismul si socialismul au cazut in cap ,iar draguta democratie a plecat cu stingul inca din Elada . Democratia era si atunci si acum doar pt o parte a societatii ,s-a implementat in Grecia in antichitate si existau sclavi , partea feminina n-avea prea multe drepturi ,si daca erai sarac nu puteai vota .De fapt democratia noastra nu poate exista fara partea asta intunecata ,nu exista fara clasa saraca ,cum ar exista bogatii daca dispare saracia ?
  Lumea si Pamintul simt schimbarea ,viseaza la ea .Nu va fie frica sa visati .Nu ne vom ridica fara tehnologie .Fara ea am ajunge in evul mediu ,n-are vina tehnologia ci moralitatea omului ,cum o foloseste .

 3. Mă , alienii negativi sunt în time reset dar nu complet încă e posibil să mai dureze max 3 luni.

 4. Da, dacă lumea se va dezice de așa numita religie, și, în special de cea iudaico-creștino-musulmană (iudacrismus), una răutăcioasă, antiumană, șovină, și anti-Dumnezeu!

Sliding Sidebar