DANIEL ROXIN: Roșia Montană este, de astăzi, în patrimoniul UNESCO. Să ne amintim însă de începuturi – Pe 1 sept 2013 am făcut primul Reportaj TV din România cu protestatarii care luptau pentru Roșia Montană. Acest reportaj a spart blocada media făcută de televiziunile centrale

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Extraordinar Daniel, iti multumesc in numele intregului popor, pentru toata daruirea si jertfa pe care o depui, spre aflarea adevarului, spargand blocajul unei istorii confiscate de deja mai bine de doua secole.

    Efortul tau de la primul reportaj din teren la protestele pentru Rosia Montana, iata, au dat roade. Sa fii mandru si sa te tina Bunul Dumnezeu sanatos, sa poti merge inainte. Iar jertfa ta si a celor impreuna cu tine, sa-si dea roada pana la sfarsit !

    Minunat reportaj, minunat articol, minunat roman ! Nihil sine deo !

  2. Multumesc ție și tuturor celor care au contribuit la aceasta reușită. Și sa dea Dumnezeu sa aibe loc tot mai multe reușite pentru noi și pentru meleagurile noastre, pentru sănătatea noastră și a naturii in țara noastră, pentru conștiința a ceea ce suntem și pentru prețuirea adevăratelor valori.
    ❤️🇷🇴❤️

Sliding Sidebar