DANIEL ROXIN: Vă fac o profeție despre CORONAVIRUS în ROMÂNIA

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Cumplit scenariu! Nu știu cine (sau poate că bănuiesc!) are interesul de a fi raportați tot mai mulți infectați? Unele „voci” spun că miza este o sumă uriașă venită de la forurile europene pentru țările care au mulți infectați și spitalizați. Noi, simplii muritori nu avem de unde ști. E bine că, totuși presa, revistele de specialitate vin cu unele amănunte, cu unele precizări.

  1. DAR CE SE POATE INTAMPLA DACA TARILE UE NE VOR INCHIDE IAR AEROPORTURILE ? SUNTEM PERSOANE CARE AU CUMPARAT BILETE IN AUGUST S-A VENIM ACASA .SI DACA NOI SUNTEM MANIPULATI PRIN MAS MEDIA CE SE POATE SPUNE DE TARILE CARE SE SPUNE CA SUNT MAI EMANCIPATI DECAT NOI?EX. GERMANIA FRANTA ETC.SI EI CU GUVERNELE LOR VOR SA SUBMINEZE ECONOMIILE TARILOR LOR ?

  2. corect. si mai departe, nu putem decat sa banuim si sa ne ingrozim, de ceea ce planuiesc „mintile (i)luminate)” care conduc lumea. ca doar nu dau banii pentur pandemie degeaba. vor sa indrepte lucrurile undeva, nu stim sigur, dar nu puteam decat sa speram ca nu undeva prea macabru.

  3. Ce sa vina presa,presa e cumparata oficial cu 40milioane euro sub masca campaniei contra covit,de ce era nevoie sa le dea banii astia sa-i faca obedienti ?

 2. Aproape toate tarile europene, urmeaza acelasi scenariu. De aprox. o saptamana si in Spania au inceput subit sa „creasca” nr de infectati. Asa ca pana acum in patru comunitati (egalul judetelor de la noi, ptr a intelege), s-a impus purtarea obligatorie a mastilor de protectie. Exista o zona in Catalunia, Segria, pe care au vrut sa o bage in izolare completa, dar sistemul judiciar s-a opus, afirmand ca nu poti carantina fortat o zona fara a fi declarata starea de alerta nationala.

 3. Profetia Poate fi adevarata,doar DACA NU reusim sa fim cat mai multi in strada(asa cum s-a intamplat in Serbia,Germania,Franta,etc)!Nu vad alta solutie pt ceea ce se intampla.Sau daca as vedea alta solutie,din pacate nu o port descrie aici,public!

 4. Cine va mai putea oprii nebunia asta ?
  Mai este vre-o sansa sa iesim din cosmarul asta ?
  E un vis urat si grotesc !!!
  Mi-a pierit orice chef de toate, asta nu se mai poate numi viata….e halucinant ce se intampla !

 5. La Nasul TV s-a prezentat o factură dintr-un spital Covid cu ,,costurile” de spitalizare ale unui suspect de Covid: tratamentul cca. 30 de lei iar spitalizarea pentru 10 zile 50.000 lei, adică 50 de milioane vechi pe zi într-un spital de stat. Acum ați înțeles unde se duc banii si de ce vor cât mai multi bolnavi de Covid??!! Hotie la drumul mare….
  Cât despre legea nazistă…este o aberatie, poate doar pe vremea nazistilor ar fi putut exista asa ceva.!

 6. Important este ca virusul exista ca trebuie sa ne protejam si sa protejam, de asta trebuie o lege care sa-i oblige pe cei care nu vor sa se protejeze si sa ne protejeze sa-i obloge sa ne protejeze pe noi ceilalti daca de viata lor nu le pasa. Cred ca este important sa existe o lege chiar daca in stare de alerta ne taie din libertati! Starea de alerta este ceva temporar deci cred ca nu moare nimeni daca 2 luni sta in casa.

  1. Sunteti total neinformat. Sigur ca este nevoie de reglemantari pentru protejarea sanatatii populatiei, doar ca aceasta lege care se dezbate acum are articole extrem de periculoase care vor functiona si DUPA PANDEMIE. Batalia este impotriva abuzurilor, nu impotriva regulilor de protectie sanitara…

 7. Da. E adevărat. Nu e legea nazistă ci… neonazistă. Comuniștii erau mici copii (mai ales că la noi se mai eludau directivele staliniste aplicate la început).
  Sărăcirea, împilarea țării? Păi da. Germania are din 1944 un dinte (sau mai mulți) împotriva României, din cauza căreia a pierdut războiul. Unde mai pui atracția pentru bogățiile țării noastre, poziției ei geostrategice și, din păcate, obedienței populației!!
  Că e un plan mondial orchestrat de Bill Gates și acoliții lui? Păi e clar. Cine? Bill Gates care a furat ideea de Windows de la prietenul său și coleg de garaj – Steve Jobs? A pornit prin fraudă în IT. De ce n-ar face-o și social – ”vă asigurăm sănătatea” (după ce în 2015 – ”Suntem prea mulți pe Pământ”).
  Ce putem face? Să explodeze mămăliga!! Dar pentru asta trebuie să fim uniți (în special medicii!!). Explodarea nu înseamnă numai manifestații (soldate, bineînțeles cu victime) ci și ”sabotarea” acțiunilor și serviciilor oferite din exterior(!!).

 8. testele astea,sunt abuzive, dar cine poate demonstra romanilor ca nu sunt facute sa dea eroare, asa cum am citit intr un articol tradus din engleza?
  Mai ales că se grăbesc să sporească numărul de infectate, trebuie sa ne punem un semn de intrebare
  Multe lucruri nu sunt logice la presa si la clasa politica, balbaielile sunt multe si trebuie puse cap la cap toate piesele de puzzle.

 9. CAM PARANOIC… AR FI DE DORIT SĂ SE MICȘOREZE NUMĂRUL DE TESTE?
  Oricum, RAPORTUL nr.bolnavi/teste este tot în creștere…și asta nu mai e manipulare. Crește încet, dar crește!
  Într-adevăr, față de martie, aprilie procentul e de 2-3 ori mai mic, asta nu înseamnă că trebuie să ajungem iar așa…
  Hai să lăsăm, pe lângă bolnavii cu covid19, și TBC-știi, și diftericii, și nebunii… în libertate, pe străzi!…Să nu le „îngrădim” libertatea… 😉 Ce mai contează ceilalți? Cât mai mulți bolnavi ajută sistemul „farma”!!!

 10. Eu am o alta parere.si anume….
  Din 27 de tari care sunt in UE,Romania este pe locul 6 ca tara care primeste cea mai mare suma de bani pentru relansare economica.
  Puneti-va intrebarea ,,de ce?,,….oare ce angajament si-au luat cei de la guvernare fata de UE ….??!!
  Oare suntem noi ,,buricul targului,, sa aloce UE a sasea suma ca valoare tocmai tarii noastre….oare de asta trebuie sa suferim noi ca popor ??!!

 11. Si pana acum s-a trait cu boli contagioase. Ce se intampla acum este ca au scos din palarie o boala „inalt contagioasa” vezi doamne, asa incat sa poata cadea „lumea cea veche”. Nu-i asa? „Nimic nu va mai fi ca inainte”. Trebuie pusa in discutie CONTAGIUNE, sa vedem cat este de adevarata, sa vedem daca exista cu adevarat. Am fost reeducati ca aceasta afirmatie (exista boli contagioase) este adevarata, pentru a se netezi drumul unei „noi ordini”

Sliding Sidebar