De ce miroase și pipăie fetițe Joe Biden, contracandidatul lui Trump la Casa Albă? Acest video te va pune serios pe gânduri…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Nu e de mirare că omenirea va ajunge înapoi la Sodoma și Gomora! Oare nu este urmare a recăderii în păcatul originar? Păcatul originar nu a fost din cauza Evei și a lui Adam care n-au ascultat porunca de a nu mânca din pomul cunoașterii (asta este legenda biblică), ci faptul că oamenii apăruți pe Pământ nu se puteau lăsa de impulsul de acuplare cu animalele și nu se ridicau intelectual și sufletește. De aceea nu au mai fost asimilați de civilizațiile superioare și ridicați la o vibrație superioară. Acum, o formă nouă, este pedofilia, pe lângă homosexualitate. Se blochează ceakrele superioare.

  2. Problema nu e ca pipaie fetite sau le miroase… Problema e ca: ce cauta ãsta la candidatura SUA, ca presedinte (!?!) Pāi daca asta vrea sa fie presedinte, o sa crape Pāmantul in doua sau in paispe, la propiu

    1. Video indisponibil. Văd că sursa e Facebook. Păi de pe site voi puneți video pe fb… Acolo v ați găsit și cu o informație ca asta normal că l a șters /blocat. Sint deja platforme necenzurate pt video.

  3. Lipsa de idei si planuri reale pentru o ‘noua ordine’ ne-au adus unde suntem azi. Pentru cei care nu l-au citit – gasiti romanul lui Umberto Eco – finalul romanului este o descriere perfecta momentului. In absenta unei tinte coerente – si-au facut drum catre putere devianti si psihopati – se vorbeste despre tehnocratie si idealuri nobile dar in fapt planul de actiune actual se rezuma la o ucidere in masa. Dementii nu mai sunt multumiti cu insule ale placerii si aberatiei – au decis sa transforme intreaga planeta intr-o noua ‘gradina a raiului’ pentru caracterele selectate – intre 5 milioane si 500 k – nu s-au hotarat inca – vazand si facand. In perspectiva asta Biden nu iese in evidenta. Asta se petrece cand zeii au plecat si ne-au lasat de capul nostru. Au ramas slujitorii templului stiitori de trucuri si scamatorii, dar – doar atat.

Sliding Sidebar