De ce tac medicii din România? Dr. Răzvan Constantinescu ne dezvăluie realitatea sinistră din interiorul sistemului medical

Distribuie


Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Excelent articol dealtfel printre multe altele prezentate de Daniel Roxin. Nu in ultimul rand vreau sa-l felicit pe dl doctor Razvan Constantinescu pe care l-am mai vazut si in emisiunea lui Luis Lazarus si caruia ii admir integritatea profesionala si umana de care da dovada. Avem mare nevoie de astfel de oameni carora sa le fie ascultata opinia si sa fie exemplu pentru societate.

  2. In NSDAP s-au inscris de 7x mai multi medici decat gemani normali. Multi sunt dusi. Rau. Asa si acum. O crima mondiala facuta de masoni. Asta e adevarul, ca supara sau nu.

  3. „ale bolnavilor care nu mai se pot trata”. Este in limba romana, oare? Aceasta este forma corecta? In conditiile in care avem situatia pe care o avem,cu un invatamant la pamant, incercati macar sa-i educati pe oameni. Macar daca incercam sa spunem adevarul, sa o facem intr-o romana corecta! Daca nu ati inteles, cercetati.

    1. In articol este: „ale bolnavilor care nu se mai pot trata”. Si este corect. Unde vezi tu „…nu mai se pot trata”?!

  4. Pentru foarte multe boli se poate consulta online, dar sunt niște mizerabili care nu mișcă un deget fără șpagă.

Sliding Sidebar