De ce tac medicii din România? Dr. Răzvan Constantinescu ne dezvăluie realitatea sinistră din interiorul sistemului medical

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Caractere mici, meschine ,oameni lipsiti de empatie,indobitociti de lacomie …

 2. Excelent articol dealtfel printre multe altele prezentate de Daniel Roxin. Nu in ultimul rand vreau sa-l felicit pe dl doctor Razvan Constantinescu pe care l-am mai vazut si in emisiunea lui Luis Lazarus si caruia ii admir integritatea profesionala si umana de care da dovada. Avem mare nevoie de astfel de oameni carora sa le fie ascultata opinia si sa fie exemplu pentru societate.

 3. In NSDAP s-au inscris de 7x mai multi medici decat gemani normali. Multi sunt dusi. Rau. Asa si acum. O crima mondiala facuta de masoni. Asta e adevarul, ca supara sau nu.

 4. „ale bolnavilor care nu mai se pot trata”. Este in limba romana, oare? Aceasta este forma corecta? In conditiile in care avem situatia pe care o avem,cu un invatamant la pamant, incercati macar sa-i educati pe oameni. Macar daca incercam sa spunem adevarul, sa o facem intr-o romana corecta! Daca nu ati inteles, cercetati.

  1. In articol este: „ale bolnavilor care nu se mai pot trata”. Si este corect. Unde vezi tu „…nu mai se pot trata”?!

 5. Pentru foarte multe boli se poate consulta online, dar sunt niște mizerabili care nu mișcă un deget fără șpagă.

 6. Unde sint acei luptatori care au aparat tara cu pretul vietii ?
  Acuma parca ar fi o tara Dr lasi! V-ati resemnat cu soarta voastra de slugi, de Jobsharing? Unde este acea mamaliga care creste si creste pina explodeaza?
  Treziti-va,este ceasul am doispelea!
  Cit mai rabdati sa fiti exploatati si umilit?
  Aratati la acesti imbecili si hoti cum explodeasa mamaliga romanessca si bagat-i in temnita pentru Raúl pricinuit Tarif!!!!
  Traiasca Romania romanilor!!!!!!!

 7. Eu aș merge acasă la pacienții care ma- r suna disperați să- i salvez,așa cum mergeau pe vremuri doctorii cu trusa în mână la domiciliul bolnavului.

 8. Paturile la ATI poate că au fost mereu ocupate dar erau 5 cu oxigen într-o secție , iar acum sunt 30 și nu sunt suficiente Pe de altă parte bolnavii cronici in majoritatea cazurilor nu mai vin ei la doctor deoarece se tem că se infectează cu covid chiar pe o secție non- covid , teama justificată. A dispărut și obiceiul de a te prezenta la doctor pentru orice nimic.

Sliding Sidebar