De la motorul cu apă la Energia Cosmică… Inventatorul Gheorghe Bordeianu își face centru de cercetare științifică, cu o investiție de mai multe milioane de euro

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Prof. Dr. Corrado Malanga: ” (…) Dar lucrul interesant ar fi: Atunci câte puncte de energie zero pot face? Câte există? Se descoperă că două puncte de energie zero sunt identice sau asemănătoare? Sunt identice. Şi câte puncte identice există în univers? Există doar unul. Nu există două. Chiar dacă mie în realitatea virtuală îmi apar două. Asta ce înseamnă? Că în univers există un singur punct de energie zero. Deci, dacă eu reuşesc să găsesc, să fac în capul meu un punct de energie zero, iar altul tinde să facă acelaşi lucru în creierul său, amândoi am fi conectaţi la acelaşi punct cu energie zero. Pentru că în univers există un singur punct cu energie zero. Tot universul rezultă că este pentru fizica cuantică modernă un singur punct de energie zero. Deci, dacă eu reuşesc să construiesc un punct de energie zero, de exemplu în capul meu, reuşesc să văd ceea ce vede altă persoană la milioane de km depărtare, pentru că amândoi am accesa acelaşi punct unic din creier şi din univers. Acesta este doar un exemplu, pentru a înţelege că minţile noastre sunt toate conectate între ele în mod inconştient. Deci, există în multiplicitatea noastră de viziune o viziune unitară. Dacă nu, care este diferenţa? Diferenţa este că, dacă noi suntem conştienţi de asta, conştientizarea noastră ne va arăta un univers complet unificat. Dacă nu suntem conştienţi, credem că suntem 7 miliarde de persoane, toate complet separate unele de altele. Deci, studiul punctului de energie zero ne ajută să înţelegem, încă o dată, că dualitatea nu există. Cum să obţinem un punct de energie zero în creierul nostru? Deci, există nişte lucrări ştiinţifice de neurofiziologie, care prezintă experimente făcute cu privire la transmiterea de informaţii prin intermediul unui creier care transmite aceste informaţii, care ajung la alt creier. Asta prevede, în linie teoretică, că se poate crea un punct de energie zero în interiorul creierului, pentru că creierul nostru este o bucată de carne, dar în esenţă are trei componente, care sunt glanda pineală, glanda pituitară şi carotida. Una percepe câmpul magnetic, alta câmpul gravitaţional şi cealaltă câmpul electric, singurele trei lucruri care există în univers. Dacă aceste trei lucruri, dacă cumva, chiar şi în mod chimic, reuşesc să se conecteze împreună, iată că se poate crea acel punct de energie zero, pe care noi am reuşit să-l creăm printr-o maşinărie. Să construieşti o maşină care să ne conducă la construirea unui punct de energie zero este important pentru că în momentul în care noi am creat maşina, ne dăm seama că nu mai aveam nevoie de maşină. Dar pentru a ne da seama de acest lucru, trebuie să creăm o maşină. Iată cum funcţionează.”

  2. La Multi Ani tuturor romanilor, la Multi Ani popor roman si neam romanesc! La Multi Ani Sfanta Noastra Romanie! La Multi Ani fara Corona virus!

  3. Doamne ajuta! La cat mai multe astfel de initiative in Romania! Cercetarea romaneasca merita sa se trezeasca!

  4. BUNA ZIUA DOMUL ROXIN ,
    AS FI INTERESAT SA IAU LEGATURA CU DOMNUL BORDEANU PENTRU A ACHIZITIONA UN CHIT ECONOMIZARE COMBUSTIBIL .
    AS DORI DACA ESTE POSIBIL UN CONTACT DIRECT CU DOMUNL BORDEANU (E-MAIL,NR.TELEFON)
    MULTUMESC ANTICIPAT!

Sliding Sidebar