De necrezut: Ieri, în Turcia, Iohannis a bătut palma pentru MEGAMOSCHEEA din București!!!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Pai presedintele n-a specificat pentru cine e lucrul bine facut. Ma gandesc ca in contextul actual mondial, el trebuie sa fie pentru toata lumea. Adica cei mai buni fac fapte bune mai multe decat cei mai putin buni. Fii ca Ion!

 2. Eu as fi deacord cu o moscheie mai mica in satele unde traiesc turci.
  Sau sa faca una la Sibiu sa fie fericit Johanis.

 3. Libertatea si pacea care au fost data de diavol, incepand cu infiintarea UE, si caderea comunismului au fost amagitoare . Oamenii nu L-a ascultat pe Iisus Mantuitorul nostru, ci s-au lasat inca o data inselati de tatal minciunii, care coordoneaza totul din umbra si amageste pe oamenii hermeneutici, care indoctrinati fiind de el, au lucrat incet si sigur la degradarea societatii umane, care se comporta mai rau decat animalele si fac pacate ce nu pot fi rostite din cauza uraciunii lor. Dumnezeu ne-a dat o libertate adevarata si pace desavarsite, ridicand omul pe treapta spirituala inalta , caci Domnul rasplateste faptele frumoase al oamenilor cu mult mai mult decat ne-am fi asteptat noi. Daca oamenii macar acum s-ar intoarce cu fata catre Domnul Dumnezeu, ar exista nadejdea vietii adevarate, pe care putini dintre noi azi mai inca o mai visam implinandu-se, dar oamenii incapatanati si condusi de tatal minciunii nu se vor intoarce de la faptele rele ale lor , si astfel se vor implini profetiile Sfintilor, in care ne descrie calea ce trebuie urmata de crestin in acele vremuri tulburi cum nu au mai existat niciodata pe pamant, incat si ingerii vor spune” vai de cei de pe pamant” . Caci ceea ce a fost pe vremea lui Noe asa va fi si la sfarsitul vremurilor de apoi, in care fortele iadului se vor dezlantui groaznic pe pamant, dar sa nu ne temem si chemam numele lui Iisus Hristos, caci murind pentru numele lui vom fii vii, nemarturisind pe el, traind o perioada de timp, vom muri, caci Domnul nostru ne va fii alaturi in tot ceea ce va veni, si daca Domnul are grija de o vrabie, dar de cei ce il marturisesc pe El? Trebuie doar sa ne rugam sincer la El si ca un Tata iubitor ne va imbratisa parinteste si se va bucura adevarat de intoarcerea noastra la El, si curatati de atatea pacate grele , avandu-L alaturi pe Mantuitorul nostru vom privi catre cel rau si cu curaj vom infrunta chiar si iadul, pentru cauza aceasta sfanta cereasca pe care Domnul ni le-a pastrat inca ca noi sa ne nastem, si prin botez am primit darurui alese.

 4. Daruri alese , adica comori adevarate de care oamenii habar nu au ca le detin. Tainele date de Dumnezeu prin Biserica ortodoxa are drept rol tocmai innobilarea omului si primirea mantuirii , pe care Lucifer si ingerii cazuti din mandrie au pirdut-o inca de la aparitia omului si pierzand acestia mantuirea au primit catre noua creatie a lui Dumnezeu , omul , cu invidie, zavistie care e cea mai rea si de atunci pana acum lucreaza la pierderea acelor darurui alese date de Domnul catre om. Inselaciunea lui a cuprins lumea veche si a creat religii-pagane-, Fiii lui Dumnezeu chemau numele Domnului , dar fetele lui cain frumoase i-au dus pe calea pierii si potopul distruge acea lume. Noe prin Iafet si Sem le lasa mostenire credinta intru Domnul , iar Ham decade sub blestemul de parinte pentru a fi slugi fratilor lui. Turnul Babel se inalta si Nimrod mandru voia sa isi ia revansa fata de Dumnezeu , pentru ca i-a pierdut pe stramosii lui giganti , inrobiind lumea intreaga care gemea sub tirania lui isi vede intr-un

 5. final visele spulberate de marire. Dumnezeu distrugand indrazneala lui si imbrastiind oamenii in toate zarile . Lumea vechea trce prin contrast faptele Semiramida regina viteaza odata ce a pus armele in cui, singura preocupare a ei erau amantii si fapetele se umbresc. Apare prima revolta in numele Domnului Avraam renunta la idoli si pleaca catre pamantul promis lui de Domnul, iar Sodoma dispare tot in vremea sa sub uraciunea faptelor lor urate. Lumea antica care traia sub vina pacatului lui Adam si al Evei, nu stia ce inseamna mantuirea caci toti ajungeau in iad, dar Domnul din mila Sa incheie aceasta robie a omului trimitand pe Fiul Sau si jertfiindu-se El pentru ca noi sa traim si sa primim viata vesnica, si cu aceasta sa intelegem si sa luam seama ca noi oamenii nu putem trai fara de El, iar cei ce nu inteleg toate acestea nu pot numi intelepti , caci nu vor avea nici o scuza inanintea Domnului, ca nu au aflat, caci asa cum am spus un popor nu dispare din istorie decat atunci cand oamenii ce il alactuiesc , majoritari, sunt ignoranti si nu-i intereseaza decat pantecul lor si nici un sentiment nobil nu-i.

 6. AHILE daca scrieai direct pe ruseste sau hungureste te intelegeau mai multi.
  Durerea ta este UE.
  Durerea noastra este ca daca cade UE cade si Romania.

  1. haha, unde cade Ro? in libertatea afara de UE si FMI si BM

  2. UE, ne-a făcut praf industria, prin îmbuibații ce ne manipulează de mai bine de 25 de ani, pentru ai slugări pe ei, a le face toate joburile murdare, încearcă să gândești înainte de a afirma asemenea aberații.
   Da sunt și eu de acord cu acestă moscheie să se construiască la Sibiu pe terenul lui Johanis, altfel nu au ce căuta aici.
   Pe noi nu ne mai întreabă nimeni de doleanțe, doar din patru în patru ani se merge, ca oile, să se proslăvească noii hoți care ne vor prosti, fura și vinde în următorii patru ani.

 7. Ce putem face sa stopam acest rau?
  Cand cei pusi sa ne apere tara si interesele, nu o fac, noi nu ar trebui sa stam cu mâinile in san…
  Domnul Klaus Ioannis ar fi trebuit sa ne întrebe si pe noi, romanii, daca dorim construirea unei mega moachei in Bucuresti!

 8. Am ascultat tot felul de opinii legate de aceasta Moschee.

  Marea intrebare este: ce fel de Moschee va fi ???
  Sunita sau Siita sau ce alt tip de islam o mai exista ?

  Daca acesti islamici se cearta intre ei nu vor dori si ceilati o Moschee ?

 9. NU SE POAT?
  DE CE POPORUL NOSTRU CARE IN VREMEA DOMNITORILOR NU AU PERMIS MOSCHEI ?LE V-A FI PERMIS ACUM?
  CUM E POSIBIL ASA CEVA? ….
  SUNT SIGURA CA MARII DOMNITORI CU FII LOR CU TOT CARE AU FOST UCISI SI DECAPITATI DE TURCI DE ACESTI NENOROCITI DE MUSULMANI ….SE INTORRC IN MORMANT!!!!!!!!
  CUM E POSIBILA ASA MINUNE??????

 10. daca am fi un popor unit care sa actioneze de fiecare data cand ceva nu este in regula ,asa cum se intampla in Islanda probabil acesti nenorociti nu ar mai face ce fac;
  noi ce facem in schimb ? ne plangem si asteptam ca altii sa ia masuri;
  daca tot stam si nu facem nimic macar sa ne rugam sa se nasca un alt Vlad Tepes si atunci ne va fi BINE

 11. Deci inteleg ca turcii au fost si ei darnici si ne-au oferit un teren in contrapartida noua romanior un spatiu (teren) unde putem construi fara dificultate un WC. Multumim Guvernului TURC.

Sliding Sidebar