Delir al soroșistei Alina Mungiu Pipidi: îl visează pe Raed Arafat prim-ministru…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Nu se va schimba nimic în această COLONIE, atât timp cât românașii stau la băuturi spirtoase și cu gratare fumegând în orice curte! N-ar fi nimic rău în asta, dar după ce-și umflă intestinele merg și ling cruci, icoane și moaște, în loc să iasă la lupta cea dreaptă..!! Cu ranga nu cu praștia, că altfel praful și pulberea se va alege de aceste coclauri carpatine care, de ceva timp, sunt stropite cu mătrăgună. Lașitatea este totală, turma stă în genunchi și așteaptă minuni cerești care nu vor veni niciodată. Doar un război mai poate curăța migrena asta canceroasă care a cuprins întreaga COLONIE, așa că să-i așteptăm startul…!!!

  1. @Rafayel, migrena asta a fost indusa print-un atac psihotronic chiar inainte cu cateva saptamani de inceperea evenimentelor din Dec. 89. Si de aceea poporul roman se comporta ca un om caruia i s-a anihilat orice urma de rezistenta si se comporta ca un om tranchilizant sa-si puna singur capul pe butuc si care-i ceara iertare calaului ca-l omoara. Ca sa se trezeasca poporul trebuie anihilata tocmai aceasta migrena psihotronica. Cine stie cum se face si poate s-o faca? Asta-i intrebarea.

  2. ADEVARAT!ROMANIA MOARE SUB NEPASAREA ROMANILOR.NOI SUNTEM CRIMINALII,NU ARAFAT SI ALTII CA EL.SUNTEM NISTE MAMALIGARI!

 2. Raed Arafat este agent Mossad si are sarcina de a pune pe butuci tot sistemul de sanatate pentru ca multi romani saraci sa ajunga cat mai repede in gropile sapate cu excavatorul in cimitire.

 3. Nu stiu ce sa cred despre Arafat. A facut si bime, a facut si rau atunci cand a avut functii in stat, Dar intr-um stat corupt, dominat de indivizi iresponsabili, unii de rea credinta, cei mai multi romani. Nu stiu daca era rau intentionat, sau doar s-a adaptat situatiei.
  In ce priveste Pipidi, ati descris-o perfect. E o individa vicleana inzestrata cu un mare tupeu – principala explicatie a succeselor pe care le-a avut.
  Romania este intr-o stare jalnica, ar fi prea simplu daca s-ar repara debarasandu-ne de alogeni. Ma tem ca raul trebuie cautat in primul ramd in noi, in poporul prea tolernt la rau, de fapt furnizorul aceste clase politice ticaloase.
  Ca sa schimbi aceasta stare, este extrem de greu. Dar, trebuie inceput.

 4. Romania are nevoie in primul rand de poporul ei trezit.Acesta doarme de mai bine de 30 ani.Astfel de personaje s au catarat in institutiile importante datorita ignorantei totale a romanilor.Unii au plecat afara,iar ce care au ramas in marea majoritate si au vazut de ale lor,crezand ca guvernantii o sa faca treaba pentru care au fost pusi.Din pacate pe acesti guvernanti nu i am pus noi,ci altii si noi am ales din ce au pus altii.De aici toata tragedia.Guvernantii au facut teaba si inca foarte buna,dar nu pentru noi ci pentru aia care i au pus pe liste.Deci,trebuie urgent sa ne trezim,sa punem bata pe astia si sa ne luam tara inapoi.Cand vom face asta nu vom mai vedea astfel de specimene ca cea din imagine la tv sa si verse fierea pe romani.Pana atunci somn usor!

Sliding Sidebar