Descântecul românesc și fizica cuantică. O perspectivă surprinzătoare…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Să ne amintim de „destino-geţia” profesorului Grigore Albu, Graal. Folosirea forţei cuvîntului cel mai apropiat de originea lui din limbajul TGD to ghidu, limba noastră iniţială, limbă din care s-au păstrat multe elemente, dar din nefericire unele convertite în înţelesuri „noi”. Descîntecele apelează la acest limbaj minunat. Pe cei care iubiţi acest sit, vă pot numi în sens TGD, tovarăşi (to veresia). Fie să găsim cît mai multe adevăruri ascunse adînc în fiinţele noastre.

 2. Există la acest moment vre-o colecție/culegere de descântece românești? Aș fi interesat … Mulțumesc.
  Apreciez deosebit activitatea acestui site și a autorului, felicitări!

 3. Daniel, felicitari: Reusesti sa tampesti oamenii cu cele mai mari prostii si aberatii. Nici in cele mai adanci vise ale mele nu puteam sa scot asa mizerii pe gura. Ce treaba au fizica cuantica si descantecele una cu alta, mai baiatule? Daca as fi cercetator, ti.as trage o palma. Din fericire pentru tine, inca sunt student.

  1. Un student obraznic si cu IQ-ul mic… Lumea nu se reduce la ce intelegeti tu, caraghiosule. Dincolo de asta, articolul nu imi apartine. Dar cand ai IQ-ul mic, si asta e greu de inteles. 😉

   1. Daniel , credeam ca – deja – stii ca ,, forma de viata ” ( categorie din care face parte si Ionescu Eduard Iulian ) care se manifesta in permanenta antagonic , opozant , nihilist violent impotriva a orice nu poate controla ( citeste ,, intelege ” ) , se va manifesta specific / caracteristic fenomenologic , indiferent de variabilele prezente in contextul procesual al propriei fiintari . Ea , ,, forma de viata ” , isi are rolul / functia sa binedefinita – insa – in ecuatia viului , generand – paradoxal – echilibru . Asa ca , nu-ti mai pierde timpul tau pretios incercand sa-i explici ceva / orice acestui element ,, necesar ” dar enervant , deoarece este si va fi intotdeauna in zadar ! …

  2. Esti total cretin pt ca:
   1: se explica si tot nu intelegi
   2: crezi ca exista doar ce stii si poti tu, exact ca aia de acum mii de ani ce nu credeau ori gândeau ca se poate zbura, vorbi la distanta, etc.
   Alta daca cand suspectezi ca esti prost (in cazul tau ar trebui mereu), macar ai bun simț sa nu te faci de rahat si sa arati cretin!

 4. Explicații sunt multe. Fiecare poate să-și aducă ideea lui, fiecare are ideea lui, dar până nu Îl înțelegem pe Domnul, nu înțelegi chiar nimic,!

Sliding Sidebar