Descoperă spectaculoasa civilizație care s-a dezvoltat pe teritoriul României în vremea Războiului TROIAN… (Galerie foto)

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Doamne ce bogatie culturala detinem ! Ce face Academie Romana? Aloooo stimati domni academicieni, universitari, cercetatori ! Iesiti din caldurica statutului dvs. prea-inalt si zguduiti puternic poporul asta ajuns o turma amorfa, inculta, plina de ura si aroganta ! Aduceti-ne aminte tuturor cine am fost si putem fi ! Strigati la rascruci, scrieti cu litere de un kilometru pe cer, faceti emisiuni peste emisiuni la orice canal va da spatiu, scrieti pe net, pe hartie, pe DVD , pe orice si oricum, astfel incat poporul asta sa priceapa ce putere, creativitate, rezistenta, imaginatie, inventivitate zace in el ! Sa nu ne mai risipim pe nimicuri politice, isterii televizate, pupeze dezbracate si manelisti cu IQ subunitar !
  Sa reinvatam sa cream, sa iubim oameni, pamant, animale,, sa ingrijim oameni, pamant, animale, sa producem, sa transformam intr-un mic rai bucatica pe care traim. Ce nevoie avem de politica, fufe desantate, feisbuci si aifoane? ZERO folos, oameni buni!
  Totul e asa simplu :
  GANDURI BUNE, VORBE BUNE, FAPTE BUNE !!
  Si va fi rai pe pamant. Hai ! La treaba !
  D-le Roxin, ca de obicei mii si mii de multumiri pentru un nou articol genial!
  Cu mult drag si respect.

Sliding Sidebar