Descoperire arheologică de excepție. Această cizmă de femeie are 2.300 de ani vechime și este aproape perfect conservată

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Din păcate foarte multe sunt aplatizate de agricultură.Dacă cu ani în urmă se remarcau ușor în lanurile de cereale,acum dispar cu ușurință. S-au cățărat calicii,vârtos,cu tractoarele pe ele.

    1. În perioada comunistă in județul Ialomița au fost descoperite ceva artifacte de tractoristi… cel puțin s-au descoperit… ce s-a întimplat cu artefactele … cine mai știe… poate Dl. Roxin să mai investigheze …
      Oricum se pare ca aceasta”nesimțire” a oficialilor noștrii de a investiga trecutul e la ordin. Vă urez mult succes si vițta lunga Domnule Roxin că ”unde sapă sapa locul sare din pamânt norocul” – sunte-ți singurul ”activ” pe care îl mai are poporul român azi. Sper din tot sufletul să vă continuați munca și să nu abandonați această menire cu care ați fost ales de Divinitate. Dumnezeu să vă ajute și să vă țină sănătos!

    1. Despre ce vorbesti aici?? Sau esti PSD-ist, si de-aia nu stii sa citesti? Ia mai citeste inca o data paragraful articolului cu „Bulgaria” in el, si mai rumega odata ce ai citit. Daca nici atunci nu pricepi, renunta, ca atunci e clar ca nici cititul si nici ganditul nu sunt domeniile tale.

Sliding Sidebar