Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. A cam csazut numarul oilor din turma .Unele au luat-o care incotro . Cele care au ramas in turma sunt dependente de oier .

 2. Daniel… esti un MARE PATRIOT (ca si mine dealtfel); dar insasi temenul Patriot; pare-se ca a disparut, din lexicul romanilor.
  ”oameni” fara personalitate distincta, PREGANDITI de ”trompetele” globaliste din romania… goyimii, descrisi in talmudul jidanesc.
  protocoalele ”rabinilor” sionului… sunt perfect aplicate…CULMEA!!!… cu participarea entuziasta si fericita, a majoritatii covarsitoare a romanilor(goyimilor), dar si a majoritatii planetei.
  in curand ne vom ”trezi”, intr-o lume utopico-malefica, perfecta… asa cum se vede si in filmul Equilibrium
  asa cum au prevazut si ne-au avertizat (in ordine cronologica) Rudolf Steiner, Evgenij Ivanovici Zamjatin, Aldous Leonard Huxley, Erick Arthur Blair(George Orwell)… specia umana cu sufletele profund adormite si hipnotizate de catre sionisti si globalisti… inca nu s-a trezit; si nici nu se intrevede in scurt timp acest lucru. sunt profund mahnit, dar nu resemnat.
  cine este vinovat de aceasta permanenta stare de fapt ??!… cei care ne conduc, binenteles. 100% vinovati, de tot ceea ce se intampla rau in romania(in special) si pe intreaga planeta (in general).
  specia umana… e defecta si profund imperfecta; ca si ”flacaii” care ne-au creat, binenteles.

  1. Vinovati 100% sintem noi, restul, plebea, nu elitele. Noi am ales acele elite, noi le-am pus acolo unde sint, noi le mentinem acolo unde sint. Atunci de ce ne victimizam? Avem ceea ce meritam. Din pacate. Asta e adevarul, nu povesti si minciuni siropoase. Vorba cuiva, toti acesti elitisti, o mina de oameni, nu sint invincibili, au niste nume si adrese ca si toti ceilalti. Atunci ce asteptam? Interventia divina sau extraterestra (acelasi lucru, de fapt)? A, da, stiu, trebuie sa ne sacrificam, pentru ca altfel nu se poate si nu ne convine. Perfect, atunci sa ne „oim” in continuare, ca asa „ii ghini”!

   1. PACALEALA asta MALEFICA… e Profunda, Subtila, greu de identificat.
    observ ca aceasta PACALEALA, s-a instalat in mintea majoritatii Semi-Trezitilor (termen NON Peiorativ)… repet; DA, cei alesi sunt vinovati, 100%.
    ne-au Educat, Invatat si in timp, Inoculat (la nivel subliminal)… Convingerea, ca este vina noastra; sa ne victimizam si sa ne acuzam unii pe altii; cum ca, ar fi vina noastra; ca ar trebui sa muncim mai mult (pentru ei, in general), sa nu avem timp sa reflactam, la starea de promiscuitate perpetua, in care ne aflam; asadar… sa fim in permanenta ocupati cu orice, numai sa Nu avem timp sa Gandim.
    acest Principiu al Autoacuzarii si Autovictimizarii… este FUNDAMENTAL ERONAT.
    PRINCIPIUL CORECT, este urmatorul… TU (oricine); cel ce doresti sa fii ales si faci o multime de promisiuni…NU AI VOIE SA MINTI, NU AI VOIE SA MINTI, NU AI VOIE SA MINTI (cu Ecou literar auditiv si psihologic); Afirmand, ca daca vei fi ales… vei rezolva (sa presupunem) toate problemele existente si vei face inovatii, pentru a imbunatati ulterior, ceea ce este deja bun…. pentru ca te consideri COMPETENT, EFICIENT si RESPONSABIL; dealtfel.. aceste trei principii… constituiesc (Indubitabil si Inechivocabil), FUNDAMENTUL oricarei Civilizatii Avansate Spiritual, Cutural si Tehnologic; succint, CIVILIZATIE EVOLUATA

 3. Azi-dimineata, in 2 rinduri, formatii de 3, respectiv 5 avioane, au survolat si zona unde locuiesc eu, sector 1, Bucuresti. Am dat, scirbita, telefon la 112, unde mi-a raspuns un „Garcia” de serviciu si mi-a spus ca el nu stie nimic de asta, ca e pus acolo sa raspunda doar de urgente. Ca la noi, ma rog. Intru pe net apoi, caut si gasesc asta:

  http://stiri.tvr.ro/oimii-romaniei-survoleaza-sambata-patru-spitale-din-capitala-in-semn-de-respect-pentru-cadrele-medicale-aflate-in-prima-linie-a-luptei-cu-pandemia_862336.html#view

  Nu cred in coincidente, dar, la putin timp, dupa ce am sunat la 112, survolarile au incetat.

Sliding Sidebar