Deși sunt 10 milioane de șomeri, Biden va transforma 11 milioane de imigranți ilegali, din interiorul și din afara țării, în cetățeni cu drept de vot (VIDEO)

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Mai urmeaza sa le dea o galeata cu un kil de faina, un kil de zahar si un litru de ulei (de floare). Prea seamana totul cu fsn-ismul anilor ’90, din Romania, cand s-au furat alegerile la greu… Sau nu?

  2. A vorbit inainte de alegeri despre toate intentiile acestea? Probabil, ele existau in minea lui sau a colaboratorilor de acum, nu puteau fi inventate atat de repede.
    Au fost cetatenii de acord cu ele? Atunci, sa accepte consecintele.
    Sa speram ca SUA vor reusi sa le depaseasca.

  3. Beijing Biden face ceea ce a promis în camoania electorala.Transgenderii concurează alături de femei în sport. Și sportivii tac. Trasgenderii au acces în toalete la femei și nu vad nici o reacție din partea femeilor, a mamelor de fete, a taților de fete, sau a soților. Vad doar spălați pe creiere cară stau ca niște oi și accepta. Accepta și steagul lgbt pe toate ambasadele americane,. Ma aștept la mari epurări în armată pe criterii politice, și apoi și în alte domenii.

Sliding Sidebar