DEZVĂLUIRI: Clonele și Cyborgii se vor plimba printre noi? Cât de aproape este realitatea de filmele SF?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Printre promotorii acestei tehnologii sint si baietzii de la DARPA.
  In ceea ce priveste corpul uman, si el poate fii imbunatatit prin modificarea genelor -de ex. prin stimularea telomerazei, inhibitia miostatinei, secretia crescuta a folistatinei etc. totul printr-o simpla perfuzie cu genele modificate legate de un inel de nucleotide virale [transfectie] – http://bioviva-science.com/
  Datul ceasului inapoi e foarte simplu: se administreaza butirat de sodiu, care activeaza un microRNA -mRna 302/367 – care la rindul lui activeaza genele reparatoare ce trag ceasul inapoi. Astfel dintr-o celula ”matura”,”adulta” sau ”finala”, apare in 72h o celula multipotenta ”stem cell”. [Daca celula e canceroasa, butiratul de sodiu ii induce programul de autodistrugere]. Celulele stem astfel obtinute [de origine adulta] nu se transforma in cancer, si pot fii mentinute in viatza cu DHEA, iar transformarea in tesuturi finale se face cu un cocktail special de chimicale specific fiecarui tesut. Tehnologia =reteta, e disponibila in carti de biologie celulara si moleculara, care costa 200-300euro/bucata.

 2. Omul fara de Dumnezeu va fi mereu in pericol. Stiinta asta neagra va gusta infangerea odata cu Judecata tuturor lucrurilor -Acapostaza-, atunci cand Mantuitorul va judeca pe toti…Oamenii de stiinta cad in pacatul mandriei incercand ei sa descrie lucruri care sunt tainice si neacesibile omului. …Dumnezeu trebuie sa slujim si nu lumii- iar stiinta e lumeasca asa a fost si inainte si dupa aparitia omului pe pamant si a dus la distrugerea omenirii , cum se va intampla si astazi. Ce nevoie ai de tehnologie daca viata ta nu-i aici pe pamant, ci in Ceruri unde e fericirea vesnica? Omul- robot sau clona , care se aseamana cu replicantii din filmul Blade Runner, unde Rutger Hauer incheie un discurs inaintea celui ce il vana pe el, ” i ve seen things you ll people won’t believe..”
  Oamenii nu sunt pregatiti pentru adevar si s-au inrait in toate cele rele, nu vezi cainta nicaieri desi e un razboi in desfasurare care va face mult victime. Igonaranta va duce la disparitia neamului…Stiinta e o jucarie pentru zei, care se distreaza pe seama ignorantei omului, indiferent cum s-au numit ei, Einstein , Copernic si Newton etc, copii erau , dar oamenii ii vedeau mari…
  Am vazut lucruri pe care voi oamenii nu le veti crede daca le voi spune; am urcat treptat pe scara aceasta a vietii iar cand am realizat ca lucrurile minunate nu le voi gasi pe Pamant, oricate comori ar avea el, am inceput sa ma pregatesc pentru acea misiune sfanta a lucrarii adevarate, chiar daca in munca asta grea , atunci cand bratele ostenite abia le mai simteam in toata acesta lupta , si cu o ultima sfortare continuam lupta pentru a atinge acel scop propus. Si cum in opinia lumii paream nesabuit in tot ceea ce faceam, si plin de rani si ramas cu o mica rezerva de curaj rezistam incercarilor de tot felul . Doamne, cu incapatanare lupt pana la capat si fiind gata de moarte in orice clipa incredintandu-mi sufletul Tie, ca un nevrednic ce sunt inaintea Ta, caci nimic sunt si neputincios fara de Tine. O intreaga lume ma urasc pentru ca eu de Tine vorbesc, caci stiu ce insemni pentru om, dar din nebun si batjocura nu mai contenesc ei fata de mine…Ma simt strain si ignorat de toti si nimei nu imi mai vorbeste, iar o un cuvant frumos nu am mai aflat de atat timp . Winston credea ca e nebun pentru ca avea o alta opinie decat a celorlalti, lumea ucide ce e mai frumos si nobil in om, iar printul Miskin e doar un idiot, iar don Quijote doar un nebun , oameii nu vad lucrurile sensibile din viata lor si idealurile frumoase .
  A fi om azi inseamna mare lucru…

  1. Frumos. Adevarat. Iar batjocura sau dispretul se primeste si din partea altor asa zis crestini. Nu sunteti singur, dar nici multi nu sunt ca dumneavoastra. Turma Domnului e mica.

 3. Pai deja sunt clone umane printre noi : Iliescu, Basescu, Iohannis, Dragnea, Isarescu, etc… Telecomanda e la Bruxelles.
  Vi se pare ca ei cunosc sentimente umane ? ex iubire, empatie. constiinta.

Sliding Sidebar