Dezvăluiri: Invenție românească de miliarde de euro, blocată de Statul Român

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. Rusinos e adevarat ……
    eu un om de rand as vrea sa pot face mai mult.
    Domnule Daniel Roxin va felicit pentru dragostea respectul si atentia pentru aceasta tara si locuitorii ei.E admirabil acest efort .

  2. Hai sa va spun si eu o poveste. Desi sunt pasionat de descoperirea cuvintelor de origine dacica din limba romana, mai comentam acum un an, doi si pe siteul armata romana dotare.Nu incepuse razboiul din ucraina dar era aproape.Acolo lobistii se laudau cu taburile romanesti.Eu le-am zis ca la grosimea tablei de 16 mm alea sunt strecuratori de macaroane si mor toti dinauntru.Rezultatul :m-au scos de pe site cu IP cu tot. Dupa cateva luni vedeam cum taburile ucrainiene acelasi tip ca la noi erau facute zob.Cam asa gandesc unii din conducere.Ascundem adevarul sub pres si daca vine unu cu o inventie sa inbunatatesca ceva in scopul apararii Romaniei NU NE INTERESEAZA DACA NU IESE SPAGA.

    1. Niste gunoaie spagotarde, de o maruntime a mintii cu adevarat inspaimantatoare. Dupe ei, Potopul, clar! Dispretul meu pentru aceste insecte este infinit. Sa ne traiesti, domnule Roxin. Nu mai induram noi mult ca popor si dam in clocot, pana la urma.

  3. Articolul este interesant numai din p.v. gazetaresc. Si acum sa va explic:
    1. Centralele termice pe baza de pereti produse Hornet prezinta intr-adevar cel mai mare randament termic al arzatorului.
    2. Nu trebuie să ai cunoștiință tehnice deosebite sa realizezi ca orice echipament, utilaj, masina, instalație se caracterizează prin parametrii nominali si parametrii reali. Parametrii nominal sunt parametrii specificați in cartea tehnică, parametrii reali sunt parametrii înregistrați efectiv in exploatare. Exemplu cu diferenta de consum de combustibil a unui autoturism între ce este menționat în cartea tehnică si consumul real este cel mai elocvent chiar si pentru atehnici.
    3. Centralele termice Hornet prezintă diferente majore intre parametrii reali înregistrați în timp si parametrii nominali. Acest aspect modifica un indicator important si anume fiabilitatea in timp. Orice investitor analizează variatia in timp a parametrilor reali, costurile de mentenanță și service (MSC), costurile operaționale.
    4. Atâta timp cât baza de calcul a celor 12 miliarde euro nu este cunoscută, nicio persoana rationala nu își poate defini poziția. Dar totusi logic analizând, dati-mi voie ca personal sa am rezerve asupra nivelului de 12 miliarde vehiculat.
    5. Un alt indicator de fundamentare a deciziei este valoarea investiției unitare, în cazul de fata investiția totală raportată la energia termică obținută efectiv (real). Este posibil ca acest indicator sa fie inferior altor instalații similare aspect care ar ridica niste semne de întrebare asupra valorii 12 miliarde.
    6. Privind aspectul celor 22 milioane oferite de Bosch trebuie menționat un amanunt: in marile businessuri un colos de nivelul Bosch își permite să înlăture o eventuală concurență prin cumpararea firmei sau a patentului unui produs. În termeni financiari asta este valoarea Hornet ca firma.

Sliding Sidebar