DEZVĂLUIRI: Vlahii din Carpații Nordici (Polonia, Cehia, Slovacia), urmașii DACILOR LIBERI. Informații inedite…

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. A se vedea și „..Dacia din europa nordică” de G.Pantecan.În carte este prezentată o hartă a lui Ptolemeu (a Europei) , ce are deasupra Daciei(DAKOI) tot Dacia(dar între paranteze) până la Marea Baltică.

  2. Din pacate avem un exemplu de slavizare totala .
    Asa au fost slavizati si dacii din Serbia si Bulgaria si maghiarizati cei din Ungaria.

  3. Problema noastră este că restul țărilor europene nu ar accepta idea că au fost colonizate pentru faptul că ele ulterior au fost colonizatori și vor să se simtă superiori anumitor țări(chestii politice),dar noi că popor urmași ai Dacilor ar trebui sa nu ne pese de cea ce spun alții ci sa implementam istoria României așa cum probele arheologice o descriu.si ar trebui un efort national pentru așa ceva , să ne descriem cea ce suntem așa cum probele ne descriu ca popor.nu cred că probele ADN făcute pe milioane de români ar fi false. Am vorbit cu mai mulți compatrioți care erau convinși că sunt latini descendenți ai romei,dar după ce le-am explicat cum stau treburile au rămas foarte îngândurați cu privire la descendența lor istorică.trebuie sa ne reeducam cu privire la descendența noastră și să încetăm de a mai slăvi asupritorul străbunilor noștri prin ode și imnuri false.eu personal nu accept imnul României că imn a romanilor urmașii dacilor nu mă revăd in acel imn.oare ce ar spune Decebal dacă ar auzi slava dată asupritorului de urmași lui?prin mâinile mele nu curge sânge de roman ci sânge de dac din Dacia liberă.

  4. De ce nu citim lucrurile acestea in cartile de istorie ? Pt ca, din pacate, am avut parte de niste politicieni inculti. Monarhistii (de la camarila regala, care nu erau romani, nu te-ai fi asteptat oricum sa spuna lucrurile acestea), liderii comunisti si cei post-decembristi au fost si sunt in proportie de 95% inculti.

  5. Fascinanta emisiunea despre fratii nostri raspanditi prin Europa . Am mai citit in Formula As. Va trimit o harta cu Tracii(vlahii) din Carpatii Padurosi. Cu stima .

Sliding Sidebar