DEZVĂLUIRE – Dr. Astărăstoae: „Toți cei care au o infecție respiratorie, că sunt testați pozitiv sau negativ, sunt declarați morți de COVID”

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. O postare pe F/B – Kalimtzakis Rodica Gabriela : ‘ DUPĂ 30 DE ANI, ROMÂNIA ÎNCEPE MUNCA, DEZVOLTAREA, PROFESIONALIZAREA, FIECARE ROMÂN VA BENEFICIA DE CELE
  80 MILIARDE DE EURO CU CONDIȚIA SĂ VREA SĂ TRĂIASCĂ ALTFEL DECÂT ÎN ULTIMII 30 DE ANI. VOTAȚI VIITORUL !. In afara de aberatiile politice din text – palavrageala cucoanei mi-a amintit de discursul lui Bush dupa 9/11 – si din departare – de lozincile socialistilor globalisti din anii ’30

  PS – de ce toate muierile din biserica Martorilor lui COVRIG 19 hramul Sf Gates – au doua nume de familie – simuland ceva boierie ?

 2. Adica cum sa traim ? In case ? Cu mascuta pe fata ? Cu spitale inchise ? Cu scoli inchise ? cu cercetatori care n-au idee sa lupte cu virusii ? Si aici vin cu argumente : HERPES -e provocat de un virus ,exista de sute de ani – n-au fost in stare sa-i gaseasca un vaccin ,exista ceva medicamente care le iei cand apare ,dar ai surpriza ca dupa un timp sa reapara si asta se intampla la toti cei infectati cu herpes . N-o spun eu ,intrati pe net si vedeti ce se spune despre Herpes si medicamentatie pt el . HIV ,va mai aduce-ti aminte de el ,tot virus ,tot fara tratament ,fara vaccin . Unii o sa ziceti ca avem tratament ,da ,dar e doar de supravietuire nicidecum nu exista ceva pt a-l omora si sa nu-l mai dai mai departe .
  Avem nevoie de institutul Cantacuzino ,care sa fie dotat cu aparatura noua ,ar fi de dorit sa se ia legatura cu cei de la Targul Magurele( chiar fac tehnologie si pt sanatate) . Avem nevoie de cercetatori ,si sa-i platim cum se cuvine . Avem nevoie sa se scoata POLIDINUl . Se face ca si vaccin si=ti creste imunizarea .Avem nevoie de biologi ,virusologi ,bactereologi .Si-am vrea sa ni se spuna si adevarul Sunt sau nu in stare sa faca un tratament pt covit fara sa se faca autopsii ? Fara sa vezi ce organe sunt afectate ?
  Ar fi multe de spus aici .Dar d-le Daniel va trebui sa facem o mare lista cu ce trebuie si sa le-o transmitem politicienilor ,jurnalistilor ,tuturor carora astazi se cred zei si corifei.

 3. CINE CREDE CA NOI (POPORUL ROMAN) VOM BENEFICIA DE ACESTI BANI SI NU SMECHERII POLITICII, CARE PENTRU A FACE EI CONTRABANDA CU TOT FELUL DE PRODUSE MEDICALE CARE NU ERAU NECESARE, AU CERUL OMS SA DECLARE CA ESTE NECESARA PURTAREA MASTILOR,INTUBAREA SI ALTE DRACOVENII, ESTE OR NAIV,ORI PROST INGRAMADIT.

 4. D-le Roxin mi se intampla de doua saptamani sa intru foarte greu pe blogul d-stra ,culmea pe alte bloguri merge brici . Scriu comentariul si nu ma lasa sa=l trimit ,verific parola anti-spam e ok .asa s-a intamplat si aseara ,mi se spune sa verific web-ul .Apoi daca am tot insistat mi s-a spus ca nu raspundeti ?! Adica ce sa raspundeti? Eu scriu ,d-stra il ve-ti superviza si dupa aceea daca vreti lasati comentariul sau nu . Asta mi se intampla cand folosesc calculatorul acasa . Nu mai vorbim ca de pe telefon nu se poate intra pe blog ( decat pe ce ati expus 2015 )si cand am reusit m-am ales cu poiltia lui peste prajit si un virus frumusel care cum deschid internetul cum imi transmite ca :bla ,bla ,bla . va scriu toate acestea nu pt a va blama ci pt ca stiu sigur ca nu la dumneavoastra e problema . Ochiul si timpanul vegheaza .

  1. Site-ul nu are probleme. Mai sunt limitari locale facute de unii furnizori de internet…

 5. Domnule Roxin , vreau să vă informez că există tratament naturist pe bază de Rostopască cu care o gripă severă se poate trata în 20-30 minute , de fapt orice tip de infecție virusologică , oricât de gravă , iar imunitatea dobândită este foarte puternică .
  Deci este foarte posibil de a fi anihilat și Covid19 .
  Cu același preparat , pe care-l folosesc de 37 ani , am tratat infecții dentare grave în 2-7 minute , cangrene 1-3 zile , probabil și cancerele . Mi-am tratat varice dureros mult ieșit în afară vechi de 40 ani în 7 zile .
  Pentru informații gratuite și complete prin WhatsApp vă dau numărul meu de telefon 0725/422-927 . Numele meu este Czifrak Iosif și sunt din Timișoara .

 6. am mari rezerve in privința opiniilor negaționiste promovate pe site,prof. Astărăstoaie greșește,mirare mare.Rostopasca ??????Să fim serioși.Promovați opinii ale unor persoane neavizate,ca să nu zic neistruite,Simona,Mariana.DE CE ?

Sliding Sidebar