Dictatura neomarxistă globală a început să se instaureze odată cu suspendarea lui Trump de pe 10 platforme de socializare. De acum încolo va fi greu să mai câștigi alegerile electorale dacă nu ești neomarxist…

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. LA MULTI ANI, IUBITE DOMNULE DANIEL ROXIN, UN AN BUN SA NE DARUIASCA DOMNUL ! SUNTETI UN OM MINUNAT, UN ROMAN EXTRORDINAR SI UN PATRIOT ADEVARAT.
  FIE CA DOMNUL SA AJUTE POPOARTELE SA FACA FATA ACESTUI RAZBOI MONDIAL DECLANSAT DE GLOBALISTI ]MPOTRIVA POPOARELOR, A NATIUNILOR SI A CIVILIZATIEI UMANE.

  SUNT SCRIITORUL STEFAN DUMITRESCU, PURTATORUL DE CUCVANT AL BIROULUI DE VIITOROLOGIE DE LA BUCURETI.. ESTE VREMEA CA PATRIOTII SA SE ADUNE, SA SE ORGANIZEZE SI SA LUPTE IMPORTIVA GLOBALISTILOR PE CARE VA TREBUI SA-I INVINGEM. VREMEA VORBELOR A TRECUT, A VENIT VREM,EA FAPTELOR. .

 2. ” Cum este posibil ca niște platforme de socializare, care au devenit instrumente de influențare a întregii planete, să se transforme în judecători politici finali, fără nicio autoritate deasupra lor?” Raspunsul este simplu. Oricine (si cand spun oricine asta inseamna chiar oricine) care detine un instrument care ii da o putere absoluta intr-un anumit domeniu o va folosi in cele din urma in interes propriu. Aceasta putere de influentare nu poate fi oprita decat pe baza concurentei intre elemente de acelasi fel (platforme sociale in acest caz). Deocamdata, fiind inca in „frageda pruncie” aceste platforme sunt detinute de aceeasi competitori pe piata sociala, dar cred ca cu timpul (care poate fi destul de/prea lung pentru unii din noi) se vor echilibra, iar unele dintre platforme (proprietari lor) vor trece in cealalta tabara (evident pentru profit). Stiu ca asta nu ne incalzeste pe noi cei de acum, dar trebuie sa intelegem ca pe moment asta este situatia si sa luptam impotriva. Iar lupta pe retele sociale se face asa cum faceti dv., iar cand vor fi destui cei care vor intelege si lupta vom avea din nou bipartizanat pe retelele sociale.
  La a doua intrebare „cine ne garantează că nu vor aplica aceeași rețetă în toată lumea”. Raspunsul nu numai ca este NIMENI, dar parerea mea este ca despre asta putem vorbi deja la prezent nu la viitor. ASTAZI se aplica reteta in toata lumea. Este suficient ca reteaua sociala sa-ti catalogheze informatia pe care o scrii ca fake news si deja te-a scos din circulatie. Cu tot pesimismul meu relativ la prezentul si viitorul adevarului pe retelele sociale va doresc succes in tot ce faceti (ce mai puteti face) pentru evidentierea adevarului.

 3. Daniel …Vad acum ca te lamentezi … in mod absolut corect, dealtfel! Ti-am trimis o reteta aniticovid si nu ai promovat-o! Chiar nu-ti dai seama ca poti salva Romania cu aceasta reteta ? Daca Romania va fi salvata cu o astfel de reteta si nu cu vaccinul lor de 2 lei, promovat de satanele astea, atunci tot esafodajul lor va pica in capul lor, in mod rasunator! Bolivia este primul guvern care aplica remediile naturale! Citeste aici: Guvernul bolivian incurajeaza utilizarea medicinei traditionale! Este primul guvern din lume care face acest lucru! Vor urma si alte guverne, pentru ca virusul covid 19 nu va fi eliminat de nici un vaccin, nici acum, nici in viitor! Doar remediile naturale ne vor apara de aceasta molima! Aici ai link-ul (tradu cu Google translate) – https://es-us.noticias.yahoo.com/gobierno-bolivia-alienta-medicina-tradicional-232626575.html – În discursul său, președintele Boliviei, Luis Arce, a subliniat valoarea produselor naturale de uz ancestral precum eucalipt, huira huira (planta din Bolivia ale carei infuzii sunt folosite la dezinflamarea bronhiilor), frunze de coca, molle (antiinflamatoriu, cicatrizant, analgezic) sau mușețel, printre altele, pentru a „putea rezista atacului coronavirus „.
  Pe de alta parte, in afara de ingredientele naturale pe care le-am prezentat in reteta mea, medici renumiti din Franta, recomanda impotriva covid 19 si uleiul esential de ravintsara.
  Ce vrei mai mult ? Ce mai astepti ? Sa ne faca astia praf si pulbere ? Doar reteta asta ne mai poate salva si Dumnezeu! Si pana nu vor apare retele sociale independente si separate fata de cele ale neobolsevismului, nu vom avea nici o sansa! Sa speram ca Trump va da startul, cu reteaua lui de socializare pe care are de gand sa o faca!

  1. Eroare ! Pentru a folosi noua regula de tratament a coronavirus-ului, e necesar ca, i prealabil, sa se demonstreze existanta acestui „periculos” virus !!! Aceast asa zis VIRUS, nu exista !!!

 4. Va multumesc, domnule Daniel Roxin! Rareori am intalnit un articol iu care sa gasesc, fara nicio abatere, exact ce am gandit si eu.
  Fara sa am alte informatii inafara celor ce apar in presa din Romania care, spre surprinderea mea, a trecut de parte invingatorului mai repede si in numar mai mare decat de obicei, simt ca toata aceasta ofensiva impotriva lui Trump are un substrat putred si ca graba cu care isi pun in functiune (si isi tradeaza) toate mijloacele de care dispun, este tare suspecta.

Sliding Sidebar