Digi24: Israel, una dintre țările campioane la vaccinat, are probleme cu tulpina Delta. Aproape jumătate dintre cei în stare gravă sunt… cei dublu vaccinați!!!

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Afirmati in articol ca „… virusul, ca orice virus gripal, suferă mutații.” Virusul (exozomul) NU este o structura vie: nu are nucleu, nu are sistem circulator, nu are sistem respirator, nu are sistem digestiv etc. fiind doar un fragment de ADN-ARN intr-un invelis proteic. Virusul este doar un SOLVENT (sapun) care este produs de celula IN INTERIORUL celulei si are rolul de a curata toxinele acumulate in celula, toxine care provin din alimente (aditivi alimentari, pesticide,etc) aerul poluat pe care-l respiram lichidele pe care le bem (apa, Coca-Cola, sucuri pline de ghimicale anorganice) etc.
  Prin urmare virusii (exozomii) sunt benefici vietii fiind ultima linie de aparare impotriva degradarii organismului datorita acumularii toxinelor.
  Nefiind organism viu, virusul nu poate suferii mutatii astfel ca minciuna oficiala cum ca am avea noi tulpini de virusi mult mai agresivi nu are nicio baza stiintifica. A spune ca virusul sufera o mutatie este ca si cand am spune ca un sapun cu esenta de liliac se transforma de la sine intr-un sapun cu esenta de iasomie sau alta esenta. Este absurd!
  Virusii nu se pot transmite de la un individ la altul si cu atat mai putin de la o specie la alta. Contagiozitatea virusilor este o alta imensa minciuna prin care populatia este manipulata sa creada in pandemie (epidemie) si sa se vaccineze. Vaccinurile, si cele clasice si cele mai recente, nu au rezolvat niciodata vreo pandemie sau epidemie care de fapt nu au existat si nici nu pot exista.
  Totul este o minciuna a celor care vor sa reduca populatia planetei si singura modalitate prin care o pot face este VACCINUL.
  Va asigur ca merita sa va sacrificati cateva minute sa urmariti filmul din link-ul de mai jos:

  https://www.youtube.com/watch?v=4cPMuB5bP9Q

  Va salut cu mult respect pentru tot ceea ce faceti pentru a mentine viu romanismul si istoria acestui neam.

  1. Bravo,frate! Asa e! Eu spun asta de anul trecut din martie. Stai sa vezi inmultirea „cazurilor” cand va fi 5G peste tot! 1.Exozomii sunt eliminati de celule SI in momentul in care sunt atacate cu unde electromagnetice( pe langa multe alte cauze)
   2. 5G si foarte curand 6G au efecte devastatoare pentru noi si animale.

Sliding Sidebar