Directorul Institutului de Sănătate Publică: Elevii NU trebuie să poarte mască în timpul orelor!!!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Acelasi Institut publica saptamanal un raport statistic privind infectiile cu Covid la nivel national. Ultimul raport – http://cnscbt.ro/index.php/analiza-cazuri-confirmate-covid19/1975-raport-saptamanal-episaptamana36/file – centralizeaza datele de pana la 13.09.2020 inclusiv. In pagina 3 a raportului este un grafic privind gradul de ocupare al paturilor in sectiile Covid si ATI, care in intervalul 1.08.- 13.09 nu a depasit 60%, respectiv 50%. Dar pe 16.09 mediatizatul dr. Musta ne anunta ca sectiile ATI sunt pline !!!! – https://www.antena3.ro/actualitate/dr-musta-avertisment-sectiile-ati-sunt-pline-nu-stiu-ce-vom-face-probabil-vom-ajunge-ca-italia-cand-582050.html . In 3 zile in care oficial au fost anuntati intre 460-480 pacienti Covid in ATI (aproximativ acelasi numar ca in zilele precedente), sectiile in cauza s-au umplut ? Cineva greseste sau minte ? INSP sau Musta ?

  2. După o zi de 4 ore de predat și alte 5 de serviciu pe școală, cu purtarea măștii: față roșie, ochii roșii, bărbie iritată. Vorbind, masca se coboară și sunt nevoită s-o ating des ca s-o ridic.

  3. Da… Purtati fratilor masca, purtati. Vai de capul vostru de handicapati, cu masurile voastre mizerabile impotriva libertatii.
    Asa ca dragi profesori si elevi, nu va mai cacati pe voi ca sunteti chinuiti! Asta se intampla pentru ca voi permiteti.

Sliding Sidebar