Donald Trump a fost externat. „Nu vă temeți de Covid. Nu-l lăsați să vă conducă viața!”, a declarat el

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Când am auzit că Trumpii au fost testați, în urma faptului că în preajma lui a fost o persoană testată pozitiv, am exclamat:
  „I-au făcut-o!”
  Am fost convins că e o făcătură de-a democraților, pentru a-l scoate din cursa electorală și pentru a-l discredita, pe motiv că nu a fost un bun model pentru americani, prin faptul că nu a purtat mască, pentru că a făcut glume pe seama periculozității covidului și pentru că a susținut tratarea bolnavilor cu niște medicamente ieftine.
  Dar la puțin timp după aia, știindu-l cât de viclean este și ‘cujetând’ oleacă, m-am gândit că e o strategie de-a lui și am așteptat să văd ce urmează.
  Ieri am văzut trupa de medici care-l tratează, și care, răspunzând la unele întrebări, a menționat medicamentele pe care Trump le-a susținut: remdesivir și încă unul (căruia îmi scapă numele…)
  Atunci am înțeles că, de fapt, Trump le-a făcut-o ‘vacciniștilor’ susținuți de democrați!
  Faptul că nici după așa zisa infectare cu covid (eu sunt convins că a fost teatru), tot nu poartă mască, cred că arată clar că are de gând să… schimbe foaia.
  Dacă atunci când am exclamat că „I-au făcut-o!”, mi-am dorit să nu am dreptate, acum când zic „că are de gând să… schimbe foaia”, doresc din toată inima să fie așa.

Sliding Sidebar