Dovada supremă că România este o COLONIE: Iohannis a favorizat ridicarea statuii MASONULUI Samuel von Brukenthal, în Sibiu, unul dintre responsabilii uciderii lui Horea, Cloșca și Crișan

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Si cu, si fara aceasta statuie, este clar ca suntem un popor-ghiocel, prea inclinat sa admitem si sa admitam toot ce vine de la straini.
  Este un defect real, agravat de politicieni si de unii „intelectuali”.

  1. Sa înțeleg , din viziunea ta asupra problemelor de acest gen , că și evreii ar trebui să aibă o statuie a lui Hitler în Israel. Chiar în centrul Ierusalimului….

 2. Bună ziua,
  Domnule Roxin, aveți onoarea și curajul (știind că Serviciile urmăresc și planifică TOT) de a ne vorbi de Luat măsuri împotriva Dictaturii (de orice natură, pentru că e suficient să apară un ”cap de pod”, cum e COVID-Vaccin-măști-programe-etc., după care să apară extinderea, iar ”lumea” să nu se mai oprească), însă nu poți răzbate singur, la o ”adică” toți dispar ca ”măgaru-n …”!
  E f.f.f. greu și periculos!
  Numai BINE!

 3. Atunci hai sa strângem bani pentru o statuie a lui Horea Cloșca și Crișan de dimensiuni mai mari decât aceasta.
  Sigur vom găsi un loc potrivit in Transilvania, fie el și proprietate privată pentru amplasarea ei.

 4. Ridicarea de statui ale tortionarilor poporului roman autohton, pe teritoriul Romaniei, (nici in afara tarii nu ar trebui sa fie permis asta), nu fac nici un bine bunei convieturi interetnice. Presedintele trebuie sa dea dovada de intelepciune si bun simt, si sa nu se lase atras in astfel de activitati josnice si provocatoare. Presedintele ar trebui sa respinga hotarat astfel de „fitiluri”.

 5. Vezi că și tu ai ceva lacune la istorie. Crișan nu a fost tras pe roată , deoarece s-a spânzurat în temniță. Iar statuia , arată încă odată că românii accepta sclavia cat se poate de ușor. Ca și prostituatele.

 6. Nu e primul presedinte care demonstreaza asta , Emil Constantinescu a donat teritorii ROMANESTI Ucrainei , o tara care nu a mai existat niciodata in toata istoria pamintului , si a semnat ca Romania nu o sa aiba pretentii teritoriale in veci , sincer teritoriul Ucrainei ( minus pamintul romanesc ) poate mai repede sa fie revendicat de Mongolia ( Hanatul Hoardei de Aur )

Sliding Sidebar