Dr. Camelia Smicală: „Este imposibil de obținut vaccin pentru retrovirusuri, iar carantina este cea mai proastă măsură în acest caz!!!”

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Sunt sigur ca este corect dar … – lipseste politica. Sunt la fel de sigur ca pe Arafat in doare fix in spate de fundamentari tehnice de genul asta – indiferent de ele, iubitorii de COVRIG 19 – vor botnita, izolare, distantare. Asa cum am mai spus – ei vor sa fim besteliti la Banca (cand vorbim de banii nostrii), tarnuiti pe Otopeni la security check si controlul pasapoartelor. Citesc ca s-a aprobat legea pentru cartile de identitate cu cip … Traim deja in plin fascism administrativ dar nu am reaizat pana nu ne-a deranjat botnita. Lipseste un fuhrer cu carlig la mase ….

   1. De la început, de când s-a urcat pe ”tron” am zis – Iată-l pe Belfegor, sau Fantomas (dacă vă mai aduceți aminte de acele filme franțuzești!!). Nu știu ce fel de profesor o fi fost dar eu știu că Fizica se bazează mult pe matematică, ori ”Fuhrerul” nu știe nici aritmetică. ”A crescut numărul de cazuri” dar la ce le raportăm? Dacă le analizăm matematic împreună cu numărul de teste, se vede că, de fapt, numărul lor este în scădere.
    De asemenea, Fizica ne învață despre puterea de ”ardere” a razelor ultraviolete: Deci omoară virușii, așa că turiștii de pe Litoral stau permanent în dezinfecție!!

 2. Distinsă doamnă doctor
  Am înțeles că „Este imposibil de obținut vaccin pentru retrovirusuri, iar carantina este cea mai proastă măsură în acest caz!!!”. C” est la vie !!
  Totuși, ce trebuie făcut ? Ce poate fi făcut ?

Sliding Sidebar