Dr. Radu Ciornei, cercetător imunolog: „Un pacient confirmat pozitiv Covid NU e neapărat și o persoană care îi poate contamina pe alții”

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

  1. Care-i tratamentul pt asimtomatici? Am intrat azi pe Institutul Victor Babes ,am vrut sa aflu care-i tratamentul pt asimtomatici .Raspuns :spalatul des pe maini ,igiena personala ,mascuta . Serios ? Nu eu sustin cu tarie ca asimtomaticii sunt purtatori ai virusului si contagiosi .Atunci tata ce medic esti tu ca nu-i dai tratament medicamentos pt a nu mai transmite virusul.
    Pana la urma sti ce ma face sa-mi pun intrebari ? Azi la stiri ( si am citit si intr-un ziar ) au anuntat asa fugar ”in Mongolia la granita cu Rusia un baiat de 15 ani a murit de ciuma bubonica dupa ce a mancat o marmota ”in acelasi timp ”in SUA statul Arizona au descoperit o marmota moarta tot de ciuma bubonica „Si acum ce-mi zice intuitia ? Ori astia se joaca de-a razboiul biologic si arunca pe piata cu boli de toate felurile ,ori e un razboi psihologic (amandoua variantele sunt odioase).Acum n-am decat sa verific cand a fost ultima data un caz de ciuma bubonica in lume .

  2. Am cercetat si vin cu scuzele de rigoare . Ciuma sau pesta n-a incetat sa apara pe Pamant :2004 orasul Pueblo Colorado ,2015 acelasi oras ,acelasi stat un caz ,un barbat s-a gasit un sg animal infectat -caine. 28 11 2014 Madagascar 40 decedati ,79 persoane moarte -ciuma bubonica ,25 10 2017 124 morti ,1192 cazuri ciuma ,doua treimi din acestia ciuma pneumonica ,14 07 2016 Rusia baietel i-a contact cu o marmota dupa ce bunicul a vanat-o ,copilul se taie la mana in timp ce beleste blana rozatoarei . Anul trecut 2019 in N Chinei 2 cazuri de ciuma bubonica . exista tratament antibiotic ,trebuie administrat in primele 24 de ore .
    Epidemiile de ciuma s-au inregistrat continuu din 1990 in tari sarace precum Madagascar ,Congo si Peru .Se pare ca exista si vaccin ,dar se da celor de la laboratoare care lucreaza cu bacterie care provoaca boala . Imi cer scuze inca o data ,dar stirea era asa de frapanta si venea dupa ce prezentasera nr mare de imbolnaviri covit .

Sliding Sidebar