Dr Răzvan Constantinescu despre PUȘCĂRIA DE COPII din… școlile românești

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Cine acest individ si ce studii are pt tot ce a spus mai sus?? Doctor este si cel care castreaza porcii la țărani, oare are acel veterinar dreptul să vb așa??

    1. Da’, Arafat cine e de ne da noua, unui popor intreg, ordine, o fi cumva doctor?! Si apoi, e chestie de logica si de bun simt, trebuie sa gandesti si sa ai spirit critic.
      Iar daca e sa vorbim despre „specialisti”, ia uita-te tu si vezi cone este Streinu-Cercel, asa, mai in detaliu!

  2. Daniel – inainte sa spun ceva despre subiect – cred ca ar trebui cenzurate comentariile facute de imbecili inrolati politic. In situatia actuala echidistanta nu face nici un bine.
    Nu stiu daca dezbaterea despre utilitatea masti sau despre distantare mai are rost – imi pare usor ridicola. Atacul organizat in jurul acestei boli are ca tinta fascizarea vietii oamenilor la scara planetara – dincolo de masti si izolari. Trebuie constientizat si faptul ca 30 % din populatie chiar s-a aliniat politicii criminale a celor 1 %. Sunt convins ca nu vom schimba nimic doar cu vorba buna sau cu proteste de vreme buna.

  3. Incepe cu a spune ce studii ai tu de nici macar nu poti sa te informezi despre cine este ´´acest individ´´. Nea coca, nu te duce capul deloc. Si mai mananci si cuvinte cand scrii.

Sliding Sidebar