DUMINICĂ – Africanii din Belgia au atacat Bruxelles-ul: violențe, distrugeri și jafuri. Totul în numele luptei împotriva „rasismului”!!! VIDEO oripilant

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Albi sau de alte culori rasistii trebuie sa plateasca pentru secole de sclavie!

  SA NU SE UITE SI SA NU SE IERTE MAI ALES BISERICILOR SI CREDINCIOSILOR CARE AU PRACTICAT URA, CRIMA SI SCLAVIA!

  NICI BISERICA NU A PLATIT INCA NIMIC NICI PENTRU SECOLE DE SCLAVIE NICI PENTRU ARDERILE PE RUG SI NICI PENTRU CRUCIADELE SI CRIMELE RELIGIASE COMISE IN NUMELE DIVINITATILOER!

  NEGUSTORI RENUMITI DE SCLAVI AU FOST SI PRINTRE EVREI DESPRE CARE CRESTINII PRETIND CA SUNT FII IUBITI AI LUI DUMNEZEU! MOTIV PENTRU CARE EI SE SITUEAZA DEASUPRA LEGILOR POPOARELOR!

  NU VA FI PACE PE PAMANT PANA CE BISERICA SI TARILE COLONIALISTE NU VOR PLATI PENTRU CRIME JAFURI SI MAI ALES PENTRU CLAVIE!

  1. Toti cei are au practicat sclavia trebuie sa plateasca. Au practicat sclavia negrii, albii, galbenii si ceilalti. Deci, trebuie sa plateasca. Ii gasim si ii facem sa plateasca!

  2. Aveţi perfectă dreptate, karma umanităţii trebuie să descîlcească întortocheatele meandre ale tarelor de orgoliu,lăcomie,aroganţă şi cum se vor mai fi numit acestea. Omul nu poate păşi în NOUA ERĂ PÎNĂ CÎND NU VA FI PLĂTIT PÎNĂ LA ULTIMA FĂRÎMĂ DE NEDREPTATE CARE ŞI-AU COMIS-O UNII ALTORA. A VENIT VREMEA ACHITĂRII POLIŢELOR SECULARE. SE ALEGE MIELUL DE OAIE,GRÎUL DE NEGHINĂ…. A VENIT VREMEA CA POPOARELE SĂ-ŞI PURIFICE ESENŢA. DIVINITATEA NU ADMITE ASTFEL DE SPECIMENE ÎN 5D. Mereu aducem OFRANDE IUBIRII, O CÎNTĂM, O DORIM O EXEMPLIFICĂM ÎN FILM,TEATRU,PICTURĂ,POEZIE dar ne răzbunăm pe cei cărora le dedicăm iubirea noastră,sau poate ,cel puţin aşa o înţelegem unii dintre noi……Şi toate încep şi se termină cu CONŞTIENTIZAREA ,adică înţelegerea că PENTRU FIECARE SUFLET E LOC SUB SOARE…… Unde a fost dicinitatea cînd a permis formarea celui de-al treilea creier- cel reptilian la baza şi între cele două emisfere al creierului ?

   1. AI VREA SA RASPUNZI ACUM PENTRU CE AU FACUT STRABUNEII TAI? CREZI CA E CORECT SA JUDECI CU VIZIUNI CONTEMPORANE FAPTE CARE AU AVUT LOC IN ALTE TIMPURI CU ALTE VIZIUNI SI CIRCUMSTANTE?

 2. Suprematie rasiala si etnica exista peste tot in lume, dar, in mod ciudat, sau poate nu, doar rasa alba este cea mai demonizata dintre toate. Aceiasi prieteni stiu de ce.

 3. Leprele isi arata recunostinta pentru tara care i-a adoptat si le-a oferit o viata mai buna,mai indestulata.Asta se va intampla si la noi daca romanii nu se vor trezi, daca barbatii tarii in loc sa iasa la proteste ies la barbecu sau la un salon de infrumusetare.

 4. Nu am vazut aceste imagini la nici un post de televiziune. Inca un exemplu de cat de virulenta este propaganda si manipularea impotriva rasei europene. Nu se vorbeste despre numarul crimelor cu tenta rasista impotriva albilor care sunt mult mai multe decat cele impotriva negrilor sau a celor din altor rase. Se repeta la nesfarsit ca ce viata oropsita au negrii si ceilalti de alta culoare decat albii in occident ceea ce e o minciuna. Daca muncesti si iti vezi de treaba, nu te tii de infractiuni, indiferent de culoare pe care o ai, in Vest poti sa traiesti o viata decenta. Nu la fel stau lucrurie in Africa, de exemplu, unde razboaiele nesfarsite pt putere dintre diferite grupuri in special etnice, religioase, arunca totul in haos, saracie si mizerie.

 5. Se face mare caz doar pe perioada din istorie in care un numar de negri au fost adusi ca sclavi in America, de cativa negustori de sclavi, ceea ce, suntem cu totii de acord, a fost un lucru foarte rau. Nu trebuia sa se intample asta. Nu se spune insa nimic sau aproape nimic ca majoritatea acelor negrii au fost vanduti negustorilor de sclavi tot de alti negri. Nu se spune nimic sau aproape nimic ca africanii au rapit si pus in sclavie, asa cum bine se mentioneaza in articol, peste un milion de sclavi albi (mult mai multi decat negrii adusi ca sclavi de negustorii de sclavi) ! Si alte rase au atacat Europa (rasa asiatica) au omorat si insclavizat europeni. Nu se face mare tam-tam pe treaba asta. Propagandisti josnici, fara scrupule incearca culpabilizarea rasei albe pt niste fapte de care cei din prezent nu se fac oricum vinovati, ei fiind urmasii unor emigranti care au muncit tot ca si sclavii pt bucata de paine. Oricum, fiecare se face vinovat doar pt faptele pe care le savarseste el insusi. Suntem martorii unei propagande acerbe impotriva rasei europene. Stiati faptul ca cei moderati,din rasele „colorate”, sunt si ei atacati de rasiti instigatori (activisti, infractori de drept comun, etc) din propriile lor rase ?

 6. Rasismul din partea negrilor față de albi e muuult mai periculos decat prostia albilor care inventeaza ideologii. Am zece ani in Franța dintre care 6 ani cumulați, munciti cu intreruperi (contracte pe durate determinate) pentru o companie a cărei clientelă în mare parte sunt migranții. Facând parte dintr-un colectiv preponderent african, deci din 8 persoane, 4 africani, un indian, 2 francezi, dintre care una convertita la islam şi eu. Când mi-a venit si mie randul sa obtin contract pe termen nelimitat, au angajat inca o senegaleza pe acel contract iar mie mi-au propus inca un contract pe termen scurt, al N-lea. Au facut tot posibilul, au corupt şi manipulat managerii ca sa bage inca un african. Eu nu am mai acceptat, am zis PA. Regret ca am facut-o atat de tarziu. Nu voi intra in detalii, dar am văzut atât de multe. Cine nu a trăit in interiorul comunitatilor de negri si alte culori derivate nu au ideea de cat de periculosi sunt. Sunt genul care te lovesc pe la spate si intra intr-un extaz nemaipomenit cand vad un european in dificultate. Sunt genul care te numesc rasist pentru simplu fapt că nu vrei să ți-o tragi cu un negru etc. Apropo, indianul mereu se facea ca uita sa dea rest clientilor, practic mi-a confirmat ca tiganii de acolo vin.
  Daca lasam sa intre si sa se inmulteasca toate culorile in Europa, vom fi pe cale de disparitie. Informati-va ce se intampla in Africa de Sud cu discriminarea pozitiva. A fi prea generos, inseamna a fi prost, valabil şi in spatiul românesc. Europa e mult prea mica ca să incapă populatia de pe toate continentele. Nu au de cat sa nu ii lase pe albi pe continentul lor, iar noi sa ne vedem de treabă pe pamantul nostru fără să adapostim toți delicvenții de la ei care dispun de banii necesari să ajungă in Europa.

 7. Țările occidentale au cam ”supt” sângele poporului prin colonii, ceea ce amărâții din est nu aveau cum să facă. Asta explică de ce ei au probleme rasiale, iar noi nu. Întotdeauna există consecințe….

  1. O gramada de baieti, lorduleti, boiernasi s-alde de dastia sus pusi au supt cam dintotdeauna, la fel cum se intampla si acum – de ex. castigi tu ceva din taierea padurilor? sau Hans de pe strada din Austria?
   Ulterior au existat campanii de rascumparare plus razboaie de eliminare a sclavagismului, pornite de alti albi.
   Vorbeste cineva de comertul cu sclavi musulman, care a durat mult mai mult timp si a avut o magnitudine mult mai mare? – cel mai probabil acum aflii prima data de lucru asta. Din pacate „facerea de bine …” iar cel care isi face mea culpa este tras la raspundere. Probleme rasiale au toti care importa culturi care nu se pot adapta – uite de ex. Suedia.

 8. Acum 3 ani când in mai multe comenturi faceam o analiza amanuntita a situatiei si exemplificam cu modelul MATEMATIC de crestere exponentiala a rasei negre in detrimentul celei albe, mi s-a reprosat ca as fi RASIST, cu toate ca nici eu nu sunt prea ALB ! TREBUIA sa le arat alte zone ale corpului, mai putin expuse la soare, ca sa vada cu ochii lor adevarata mea culoare ! Premiera Australiei, le-a zis-o in fata si avea mare dreptate si se pare ca asta a deranjat atat de tare incat INCENDIILE de anul trecut sunt ca razbunare pentru afirmatiile ei CATEGORICE !

 9. Mongoli n-au fost rasiști. Ei i-au distrus în mod egal pe toți cei care li s-au opus indiferent de rasă, cultură sau religie. Și proceda la fel cu ai lor.
  Chinezii și mai ales Japonezii, aia-s rasiști Asiei.

 10. Toti vest europenii au facut, in opinia mea, o imensa greseala dupa 1989. Au expulzat majoritatea est europenilor care pe langa ca faptul ca sunt de aceiasi rasa, sunt si crestini si mai usor de educat. Diferentele culturale sunt foarte mici si din cei care au ramas acum 30 de ani toti s-au integrat, care nu s-a putut adapta s-a intors singur acasa.

  1. Eee lasa, mai avem si noi „galacticii nostri” ii cunoaste tot vestul cel vestit cat de bine gatesc lebedele din parcuri, ce taptarapuri fac. In fine, cand vine vorba de substratul etnic nu mai intra nimeni in detalii, ca doar nu e de bon-ton sa fie rasisti – asa ca te iau la gramada, toti din Romania.

 11. Aaa…. Pai am crezut ca era despre mineri si mineriade. Scuze. Nu mai comentez… Astept sa iasa Ion Soros sa le multumeasca ca apara ‘valorile democratiei’, anti-rasismul si comunismul-cu-fata-artificiala, visul de aur al omenirii…

 12. Si Orban Viktor de la vecini e condamnat de Bruxel pentru ca a facut garduri la frontiera si nu e de acord sa primeasca cote de islamici in tara,pentru a evita asemenea evenimente…

Sliding Sidebar