E posibil ca Trump să aibă soarta lui Kennedy, care a fost asasinat după ce a dezvăluit public informații despre societățile secrete care controlează SUA?

Lasă un răspuns

Comment as a guest.

 1. Cadidatul il au. Asta se incearca acum cu Joe Biden, candidatul democratilor la presidentiale. Nu a pupat nenorocitul asta bocancii negrilor,, sau s-a pus in genunchi in fata lor ? Si el cere, exact ca si „black lives matters”, taierea finantarii catre poilitie, si multe astfel de aberatii.

  1. Asasinarea lui Trump ar fi o mare eroare si iata de ce : In primul rand daca puterile oculte il asasineaza pe Trump , China si Rusia nu mai pot fi controlate si decio puterile oculte vor pierde controlul . Ca puterile oculte sa-l asasineze pe Trump ,. e nevoie mai intai de aducerea Rusiei si Chinei „in sapa de lemn” si apoi asasinarea lui Trump . Ca puterile oculte sa-l asasineze pe Trump inainte de a darama economic si militar Rusia si China ,e ca si cum si-ar taia singuri craca de sub picioare . fara USA , aceste puteri oculte vor fi inghitite de China si Rusia, fara sa le mai mestece .
   Bătălia electorală din SUA este una de o duritate extremă. Practic, neomarxiștii din Partidul Democrat sunt dispuși să destabilizeze America pentru a-i lua puterea lui Donald Trump. Miza este enormă, iar Trump a subminat interesele strategice ale așa-zisei Oculte Financiare și Politice. In…

 2. Trump stie la ce s-a expus,diferenta intre Kennedy si el este ca Trump are armata proprie si mault mai multa protectie decat Kennedy si informatii mult mai multe care daca ar fi facute public ,populatia globului s-ar revolta impotriva acestor nebunii viciosi,care vor sa distruga o parte din omenire…Nu se fac publice toate demersurile inteprinse de oamenii de securitate ai lui Trump,dar conform Constitutiei americane ii aresteaza si pe globalisti,daca incalca drepturile omului,ori in SUA s-a descoperit cine erau instigatorii demonstratiei pt moartea lui Floyd,oamenii lui Soros,in America se stie cine a pus la cale pandemia,daca intri pe site-urile americane,scrie clar de B.G. si inca 13 globalisti,in fine fiecare crede ce vrea…dar tot ei globalisti detin puterea si fac ce vor cu noi omenirea…

  1. Da – situatia este substantial diferita fata de anii in care a for ucis JFK. As adauga si awareness-ul global legat de agenda Ocultei.

 3. Niciodată sa nu credem in imposibilitatea adevărului de a ieși la lumină și a învinge. Nu vom da forță imposibilității, ci dimpotrivă, dacă nu putem face nimic prin sine, măcar gîndul si forța sufletului o putem pune în slujba adevărului, trimițând fluxuri de lumină și de protecție prin unirea lor cu Stăpânul Adevărului.
  Să nu uităm propriile noastre exemple istorice de imposibilitate logică care au sfidat-o, devenind posibile. Si victoriile domnitorilor credincioși, ctitori de biserici după fiecare bătălie imposibilă câștigată.
  Trump e un credincios. Dacă este și un rugător așa cum spune, Dumnezeu de-abia așteaptă să găsească un făuritor de Adevăr. Oștile Lui sunt de neînvins. La credința noastră cu cel mai mic gest de relevare a adevărului, Dumnezeu adaugă milioane de alte Gesturi.
  Atăta timp cât Trump crede in Sf Treime și în ”Cu noi este Dumnezeu!” nimic nu-I va fi imposibil.

 4. Sperăm și ne rugăm cu toții, cei neatinși de ”virusul zombificării”, să nu îl trădeze o fracțiune din armata, singura organizație care nu vrea să facă jocul totalitar globalist.

 5. Teoriile conspiratiei fac parte din mitologia prezentului. De multe ori realitatea este banală, dar ca oameni avem nevoie de mitologie.

 6. IN ACEST CAZ, SPER CA ACTUALUL PREȘEDINTE AL STATELOR UNITE DONALD TRUMP SĂ AIBĂ PROTECȚIA DIVINĂ ȘI SĂ DUCĂ LA BUN SFÂTȘIT MISIUNEA SA. DOAMNE AJUTĂ! AMIN!

Sliding Sidebar