ELITA MEDICINEI DIN ROMÂNIA NU SE VACCINEAZĂ. Aproape 90% din profesorii universitari de la Timișoara și 80% din cei de la UMF Iași NU SE VACCINEAZĂ

Distribuie


Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Trebuie să fii imbecil să iți dorești un vaccin experimental, nu mai vorbim de o luptă personală impotriva acestei abominații, dar să lăsăm oile să meargă la tăiere, fiecare pasăre pe limba sa piere !

    1. Contul ãsta ( https://ugetube.com/@Gogu ) pe UGETube (site-ul patriotilor lumii, unde NU esti cenzurat!) are puzderie de documentare despre TOT, deci inclusiv despre PlanDemie, covrig si alte chestii. Aici un mic exemplu: https://ugetube.com/watch/how-about-this-quot-covid-vaccin-quot-the-world-039-s-doctors-tell-it-as-it-is-download-repost-share_VYZH8fuXRMKV5Cy.html
      Dar acolo gãsiti sute de documentare desprte tot, multe despre covid/corona, the great reset, ce e aia, cine a initiat-o, de ce, de când etc etc., totul e documentat amãnuntit.

    1. Ne bucurãm dacã vrei sã te vaccinezi! Cu o asemenea afirmatie si mitivatie gen Bãlãceanca, vaccinarea ta face clar parte din „Natural selection of the species”. Abia astept sã te vaccinezi! Nu uita cã trebuie sa te vaccienzi de mai multe ori cu asta.

Sliding Sidebar