Elveția a amânat implementarea tehnologiei 5G. O fi neinformată populația uneia dintre cele mai dezvoltate țări ale Europei?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Dragule te saluta Resita ! Imi pare rau sa te anunt ca romanasii de abia asteapta sa-si schimbe telefonul .Suntem prea indobitociti .Dar am ajuns la concluzia ca daca au putut baga 4 miliarde de oameni in case ,pot orice .
    Poate-ti mai aduci aminte de mine Simona din Resita ,te-am urmarit de-a lungul anilor . Felicitari ,ai perseverat si culmea ai atras atitia oameni si le-ai adus aminte cine le-au fost stramosii .

  2. Firar al dracului nenorocitul ala care a descoperit focul, din cauza lui ni se trag toate cele.
    Trebuia sa ramanem in pesteri.

  3. Daca au acceptat 4G , vor accepta si 5G , insa probabil nu merg pe Huawei , ci vor Erricson sau Nokia . Analogia intre virusi si 5G , e o prostie , insa e adevarat ca frecventele pot avea influente asupra organismului , dealtfel , fapt foarte greu de dovedit .

    1. esti in urma Gerdian dar te vei trezi repede la toamna cind cincg-urile puse cit stam in case ne vor praji ca pe pop-corn, mai cerceteaza, iti sugerez David Icke. Este un efect de dezoxigenare a singelui ptr ca hemoglobina nu poate atasa oxigenul cind se emite pe 5g la 60Ghz

  4. Pericolul e mare pentru efectele asupra creierului si astfel se pot produce greseli umane capitale, asa cum probabil sa intamplat si in Wuhan, cu virusul scapat din laborator. Poate intelege asta si dl Musk. Nimeni nu e de neatins.

Sliding Sidebar