Este George Simion „OMUL RUSIEI”? Iată ce a declarat el pentru HotNews: „Putin este un asasin, Rusia și ideologul Alexander Dughin sunt mari pericole pentru România!” Vezi VIDEO:

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Domnul Simion, atenție mare la ce vorbiți și ce faceți. Sunteți în parlamentul României.Acesti neomarxisti, care conduc Romania de 30 de ani, își vor folosi toate forțele sa vă discreție, sa vă acuze, etc, …Nu răspundeți la provocări. Suntem alături de dumneavoastra

  2. Johanis, Orban, Helvig, Arafat, Dominic Fritz, Clotilde Armand, Ciolos, Barna, Ciolacu, .. sunt ai Romaniei 100%, nu ? Atacul la Simion si AUR este si din cauza ca intrand in Parlament au ocupat niste locuri pe care partidele / gastile existente le considerau „ale lor”. It’s about the money, dude !

  3. Imi pare rau pentru slabiciunea lui, aceea de a se apara printr-un discurs beligerant care nu avantajeaza Alianta. Alianta nu mai e de sine statatoare ci reprezinta Romania. Nu trebuie sa te aperi si sa te justifici cu orice pret. Latrai si discreditare va intalni la orice pas si din ce in ce mai mult. In viitor cred ca AUR va creste exponential ceea ce il va propulsa pe primplan la guvernare dar va trebui sa lase abilitatea de a comenta politica externa pe mainile unui cunoscator. Diplomatia este o arta veche pe care va trebui sa o invete si AUR-ul si sa priveasca in perspectiva daca vrea sa genereze oameni de stat capabili sa serveasca interesele Romaniei in exterior si mai ales in vecinatate. Cred ca ar putea sa descifreze mai mult limbajul istoriei incepand chiar cu Regatul Daciei. Trebuie sa descfireze intentiile marilor puteri si incotro se indreapta spre ce aliante, fiindca acolo gaseste raspunsul politicii noastre externe viitoare. Pana atunci intelepciunea de a se abtine ar putea deveni de aur.

  4. Si nu asimilez aici termenul de intelepciune cu termenul de curvasareala politica ci cu acela de a vedea factorul comun spiritual ce leaga doua sau mai multe state intre ele. Daca intre oameni se aplica, se aplica si intre state. In viziunea mea asupra viitorului, viziune de simplu comentator, daca nu se va lansa scenariul cu extraterestrii (desi existenta lor nu am cum s-o neg) si nu cade vreun meteorit intretimp, daca nu se mai lanseaza si extraCOVID 20/21, marile puteri care au ca forta crestinismul se vor uni ca sa poata face fata celor care il doresc distrus, evident, din motive … economice. Cititi ultimul cuvant ca si cand ar fi fost scris cu caractere italice.

Sliding Sidebar