Este haos la Spitalul Județean Neamț! Strigăte de disperare ale pacienților și familiilor: ”Ne omoară cu zile!”

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Condusa de iude -protejate de trupe de ocupatie -intraga Tara este in HAOS si colaps!
  Solutia: instaurarea Dictaturii Militare sustinuta si controlata de Poporul Roman!
  Virgil Ciuca
  Bucuresti
  12 oct 2021

  1. Realizați ce ar însemna să avem o dictatură militară? Aveți grijă ce vă doriți pentru că este posibil să vi se îndeplinească dorința.

 2. nici nu stiu cum sa comentez ! Haos , nepasare , nesimtire, sau pur si simplu au panificat sa ne omoare pur si simplu ?

 3. Spania ca al doilea loc al ”incercarii” de genocid prin COVID, pun in ghilimele fiindca in mare, le-a reusit, nu mai este doar o incercare. De speriat nu este nerusinarea autoritatilor in a impune aberatia ca lege a ratiunii umane ci supunerea de buna credinta a oamenilor la aceasta, a celor care mai cred inca in ”grija” statului pentru sanatatea lor, asta este cel mai infricosator lucru!

  Draga Virgile sa stii ca asta asteapta si autoritatile, sa faca ordine in ”haos” ca tot si-a mai tras majestatea sa, tatal incendiilor, un efectiv proaspat de 8500 de ”pompieri” pe care i-a luat din cadrul politiei militare, tocmai ce citisem nu de mult, ca doar nu mi s-a parut, una bucata HG
  https://www.activenews.ro/stiri/ARMATA-ROSIE-A-LUI-ARAFAT.-Tarii-cat-mai-multi-soldati-IGSU-care-sa-actioneze-intern.-Pentru-cine-Si-in-SUA-au-fost-facute-angajari-in-Garda-Nationala-ai-carei-militari-insotesc-caravana-vaccinarii.-Canada-si-Australia-construiesc-lagare-de-sanatate-168865
  la pachet cu
  https://www.activenews.ro/stiri/%e2%80%9eTERORISTII-anti-vaccin-si-anti-dictatura-sanitara-vor-fi-extirpati-LEGEA-POLITIEI-MILITARE-dezbatuta-ieri-la-MApN-permite-Armatei-sa-aresteze-civili-si-sa-actioneze-cu-glont-pe-teava-pentru-controlul-multimilor-care-nu-respecta-masurile-165694

  dar asta nu va fi pe timp de pace ci doar in stari speciale ”de urgenta”numai atunci vor putea sa ”imprastie” populatia civila cu glont pe teava, Am zis si eu -imprastie- dar nu in sensul dispersiei unei multimi este prea elegant, ca ce altceva sa faca o politie militara cu armele si cu gloantele pe teava, in mijlocul unor cetateni infierbantati ca nu vor sa se vaccineze daca s-au adunat sa protesteze intr-o stare de alerta, nu! la alerta nu vor reactiona, doar la urgenta ca nu mai e mult, nu-i asa? mai ales la rapiditatea cu care cresc imbolnavirile pe zi, intr-o zi cat fat frumos intr-un an, se poate transforma alerta si intr-o stare de urgenta. Parca a mai fost starea de urgenta nu? anul trecut sau in 2019? nu mai stiu, dar parca erau mai puitine cazuri atunci, nu? mai putini imbolnaviti si mai putini morti! Faantas-tic! tic! tic!, la noi acum pare un focar mai mare ca cel din Wuhan, si nici macar nu stam pe-aproape si nu erau inventate nici vaccinurile pe atunci..,.
  Si inca ceva, nu contesta nimeni asfixierea spitatelor cu cazuri noi de COVID dar poate ar cere cineva in baza Legii 544/2001 fiecarui spital asfixiat sa ne spuna, sub semnatura in conformitate cu originalul :-)) cati dintre cei ce vin intr-o zi sunt vaccinati si cati nu si sa facem un total la fiecare, si sa -i intrebe si despre Protocolul acela semnat de unul ca un maharajah, de ce medicamentele cu care se trarteaza COVIDUL recunoscute in UE acum, nu sunt lasate sa intre in farmacii ca sa nu mai stea bolnavii sa li se agraveze boala si sa ajunga in spital direct la ATI? Ce ordin este asta sa le interzici farmaciilor sa le achizitioneze sau sa le dea direct populatiei, desi nu sunt antibiotice, si se dau doar spitatelor (daca se dau), ca toti pozitivii de COVID s-ar trata si acasa daca ar putea si nu ar mai ajunge sa fie cazuri grave si ar aerisi spitalele si n-ar mai exaspera medicii si nici morgile, clar?
  Medicii transpira nu zic dar poate daca tot o fac sa transpire putin si la constiinta, onestitatea produce cele mai mari transpiratii asa ca sa-si asume ceva riscuri pentru asta, sa ne spuna ce dreaq de Ordin sau de Protocoale secrete, secrete cred, ca nu vaz sa se strige in gura mare, au primit spitalele? Dar farmaciile?
  Hai, criminalilor , ca si voi care taceti sunteti la fel de criminali, dati drumul ADEVARULUI !

 4. Parerea mea e sa nu mai platim impozite si taxe caci vad ca se intorc impotriva noastra. Acu daca avem norocul sa prindem vreun fanariot pe strada……

 5. Si la Roman e la fel. In prima zi pacientii sunt bine mersi, vorbesc cu familia la telefon, lucizi, coerenti, iar a doua zi li se ia telefonul, sunt legati de pat si sedati iar a treia zi anunta familia ca a murit iar daca ai ruda un cadru medical care sa luopte ca sa intre in spital sa vada ce e cu ruda lui il gaseste a doua zi la terapie intensiva legat de pat si abia mai vorbind far nici un covid, vorbim de pacienti care se interneaza din diverse motive. Anumiti medici sunt asasini, criminali. La propriu. Oamneni de nimic. La spitalul din Roman din 2007 sunt 666 de paturi. asta arata ca administratia e formata din masoni, jidani, globalisti sau cum s-or mai numi ei iar acum cu aceasta plandemie au primit ordin sa ucida si o fac. Oameni demonici infiltrati in toate structurile societatii. Dar Dumnezeu care stie inimile ii stie pe toti si faptele lor si ii va judeca iar acest timp de libertate a vointei le e dat ca sa faca cele bune de bunavoie iar daca nu o vor face vor avea o vesnicie de chin. Sunt cazuri de acum 1 sapt si acum doua saptamani ce va zic. oamenii sunt ucisi in spitale de medici criminali. legati de pat, sedati probabil cu supradoza de anestezic si ucisi. de asta enorm de multi oameni puternici intra pentru te miri ce in spital si in 2, 3 zile mor. EVITATI SPITALELE. Sunt multi medici criminali infiltrati si alte cadre medicale care slujesc acestui sistem antihristic, mafiot, criminal, care a pus minciuna pe primul loc in viata lor esuand lamentabil de la sensul existentei noastre de a cauta mereu si a pune pe primul loc Adevarul, pe Hristos-Dumnezeu si prin El, prin mila si darul Lui sa ne mantuim. Dumnezeu are grija de cei ai Lui, le da pace si rabdare sa treaca cu bine prin toate, nimic nu ii sperie pe robii lui Hristos caci chiar de vor muri cu Dumnezeu vor fi. Priviti la sfintii mucenici din toate vremurile si va minunati, si azi e tot o vreme a muceniciei, oamenii diavolului ucid, raspandesc suferinta insa cine isi pune toata nadejdea in Hristos va primi inca de aici incredintare ca se afla pe calea cea buna si viata vesnica.

Sliding Sidebar