Este TERMOSCANAREA un exercițiu prin care se dorește obișnuirea populației cu RESTRICȚIILE și CONTROLUL?

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Corect! in spatele acestui dispozitiv nu este altceva.
  De 30 de ani romanii sunt obisnuiti cu FRICA de toate tipurile.
  DA, urmeaza o lume de alt tip care ne dezumanizeaza, acele fimele americane pe care le vedem pe toate programele sunt o descriere a viitoarei lumi, cu care vor sa ne obisnuim, o lumea cu VIOLENTA maxima la care nu vom mai reactiona. Priviti copacii, plantele din jur – astazi au o pelicula si sunt tot felul de insete, ceea ce demonstreaza ca sunt folosite substante care vor impiedica fotosinteza si implicit calitatea aerului respirat…sper sa gresesc, dar viata noastra este din ce in ce mai amara. Va urma si o criza economica cumplita si ceea ce este mai tragic o imbolnavire controlata a multora. MASTILE sunt extrem de periculoase, nu au niciun rol de protectie pentru un om sanatos!
  Totul este stabilit cu mult timp in urma, asa cum si politicieni sunt pregatiti cu mult timp inainte de a fi numiti (nu alesi de cetateni) si totul este conform planurilor bine stabilite dupa niste reguli care noua nu ne sunt dezvaluite.
  In plina panemie – TU – ca stat iti trimiti cetatenii sa lucreze pentru economiile altor tari europene…nu cred ca meriti sa conduci o asemenea tara si nici nu ar trebui sa ai dreptul sa impuni legi draconice sub pretextul protejarii.

 2. orice dictatura a inceput cu acceptul unei majoritati de oameni onesti, increzatori in buna intentie a doictatorului, a lipsirii de drepturi si libertati fundamentale. Asa s-a ajuns la Auschwitz, asa -a ajuns la genocidul din Cambodgia, asa s-a ajuns la genocidul practicat de Stalin, s.a.m.d. Daca nu intelegem ca in Romania Gauleiterul de la Cotriceni, in nume propriu sau in numele unor nemernici de deasupra lui din organisme suprastatale, ne deposedeaza, pe nesimtite de libertati si drepturi fundamentale in numele binelui public, vom ajunge in curand sa fim ucisi pe strada din doi in doi in numele interesului public de reducere a populatiei, sau purn si simplu de eliminarea chleutielor inutile cu pensiile si altele asemenea.

 3. Ma ,astia-s mai prosti ca doua giste ! Cind iti cumperi termometru nou ,scrie frumos acolo,temperatura normala a corpului de la 36 de grade celsius- la 37 de grade celsius ( asta din orice tara ti-l cumperi ). De simbata oriunde ma duc mi se ia temperatura – 35 ,2 -35,4 ,m-am enervat ,mi-am luat termometrul de acasa cu mine ,dupa scanarea lor luat febra din nou 36,2 -36 ,4 . . Nu mai vorbesc ca la Peny am reusit performanta sa fiu muribunda 33,2 .Daca o fac sa o faca dracului cu aparatura buna . Si vreau ,nu vreau trebuie sa ma las scanata ,mie imi trebuie piine ,nu pot sa dau 4 lei in plus la autobuz pt a ajunge in cartierele unde mai avem magazne mici . (as-mi trebuie daca stau in centru ) .
  Nu mai pot eu de covit,covid sau cum l-au denumit .Statul sa faca bine sa repuna economia pe picioare ,n-are treaba el din ce cauze crap eu . Stim cu totii ca au declarat mortiile toate covit ,nu s-au facut autopsii . Sa fim seriosi ,autopsiile au fost si sunt baza cercetarii si al medicinei ,fara ele ramaneam la nivelul sec 15 .
  Ai o boala noua ,vai se raspindeste ,e o molima ,e mai rea ca ciuma ,n-avem tratament ,n-avem vaccin ,stati in case ,muriti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azi au luat-o in altfel ,toate programele de stiri aratau rinduri de oameni ”Foametea bintuie lumea !!!!!!!!!!!!”Cuba ,Spania ,Africa ( astia din urma saracii pamantului nu ar fi avut niciodata probleme daca nu intilneau europenii vestici,si oricum la ei e foamete se sute de ani ,oare de ce ? ) .
  Nu vi se pare ca cineva se joaca de-a apocalipsa ? Se rupe prima pecete -vine o molima ,se rupe a doua vine foametea . Serios ,mori de foame ca a fost seceta mondiala ,sau ca n-ai bani ?

 4. Dacă am boicota cu toții magazinele care se ocupă cu asta,foarte repede își vor revizui atitudinea.

 5. Pas cu pas: masuram temperatura, amprente, scanare faciala, scanarea retinei, profil genetic …

 6. Scrieti pe Google urmatoarele cuvinte : „unde este ochiul mintii” – atat! Dati click pe IMAGINI.. Daca scanarea de la magazin se face chiar in mijlocul fruntii.. atunci aveti o PROBLEMA.,. Iar problema este de LOGICA… iar logica tine exact de locul acela.. in care se afla OCHIUL MINTII…

 7. Laserul rosu si verde este dispozitiv de acupunctura fara ac de foarte inalta performanta. Se foloseste in rusia de mult in loc de ace. Fix acea frecventa si putere a laserelor de la acele termometre. Centrul fruntii este centru de acupunctura foarte important. Punerea pe frunte a laserului repetata are efecte negative importante asupra sanatatii. Important de stiut. Ar trebui un acupuncturist sa vorbeasca mai pe larg deșpre asta. Tehnologia asta este veche si foarte bine documentata.

Sliding Sidebar