Evz.ro: Marea Resetare – Planul diabolic de supunere a lumii, căruia i se opune Donald Trump

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. Faptul ca Donald Trump a fost ales presedinte in urma cu patru ani a insemnat, pt multi, un rezultat surprinzator, contrar oricaror calcule anterioare. A si castigat greu, cum s-ar spune „la mustata”. Acum situatia realegerii lui Donald Trump este si mai complicata. Alegatorii lui sunt in mare aceiasi. Situatia s-a schimbat in ceea ce priveste tabara democratilor. Numarul votantilor tineri de culoare (afro-americani, si celelate minoritati vizibile), care au implinit 18 ani recent, tineri care in urma cu 4 ani aveau sub 18 ani, neavand drept, de vot este mare. Si alegatorii albi ai democratilor, la fel ca si cei ai republicanilor, sunt tot cam aceiasi ca si acum 4 ani. Este vorba de sporul demografic mare al „coloratilor”. Schimbarea demografica a SUA, face diferenta. Strategii campaniilor electorale stiu asta. E vorba de acest lucru atat in America de Nord cat si in Europa. Imigratia ilegala masiva, atat de dorita de unii, aduce un numar mare de votantii pt anumiti candidati cu anumite interese.

 2. Elita vrea sa supuna „omenirea” cu ce scop sau pt care interes? Sau vorbesc unii ca sa n-adoarma? Sau sa se bage in seama?

 3. Daca omenirea isi pune ultima speranta in Trump, atunci nu avem nici o sansa.
  Trist este ca se simte incercarea de manipulare generala a populatiei, deja sunt Fanta,Anglia si Grecia care introduc carantinarea generala.
  Politia a devenit instrumentul politicii si face excess de zel iesind in strada fortand populatia sa poarte masca si sa amendeze!
  -Toate televiziunile dau la stiri in mod obsesiv doar stiri despre COVID si reclamele de constientizare a covidului la fel sunt pentru a induce populatia intr-o stare de frica generala si supunere.
  Vomit cand dau pe PROTV , A1 sau alte stiri despre covid.
  Am inceput din 2019 sa ma uit Animal World pe digi, National Geografic si tot ce e pe Discovery.
  Cea mai mare problema in conspiratia Noua Ordine Mondiala este ca noi,populatia nu prea avem putere, tineti minte Protestul antiguvernamental din 11 august 2018 ce violenta a fost politia si jandarmeria??? Singura solutie pe care o vad este sa pleci din Europa,pentru ca aici este centrul Satanei si al conspiratiei.

 4. Puteau sa puna si o maimuta sa candideze impotriva lui Trump. Nu conteaza mesajul adversarului lui Trump. Biden, este de departe, cel mai slab candidat pe care l-a avut America la prezidentialle. Conteaza fake-media si toata terfelirea impotriva lui Donald Trump,precum si instigarile rasiste „black lives matter”. Inainte de pandemie, economia SUA functiona cel mai bine din, cel putin, ultimii treizeci de ani. De asemenea somajul a fost cel mai mic din ultimii treizeci de ani. Nimic din astea nu conteaza la alegeri. Conteaza rasturnarea lui Trump.

 5. Salutare Daniel, am fost si eu la Sarmizegetusa, m-a impresionat ce am vazut acolo. Categoric, sunt mult mai multe informatii care pot sa transforme Romania, intr-un hub al spiritualitatii, descoperirilor arheologice cat si plasarea informatiilor in contextul istoric de la acea vreme. Cel mai probabil, informatiile care vor iesi la suprafata, vor schimba paradigma istorica pe care o cunoastem si o agream colectiv in acest moment. Ma gandesc ca putem sa materializam mai repede, toate informatiile pe care le-ai prezentat in ultima perioada. Ai spus la un moment dat ca este nevoie de 31 mil. EUR pentru a scoate la suprafata tot ce se afla sub pamant la Sarmizegetusa. Networkingul tau cu networkingul meu, poate pot facilita accesul mai usor la acesti bani. Plus ca mai am si eu cateva idei. Mi-ar placea sa ne intalnim si sa discutam. Nu vreau sa te spamez dar cred ca sunt sanse mai mari sa vezi mesajul daca il postez in mai multe locuri.

Sliding Sidebar