Evz.ro: Șeful ONU ne arată ce se ascunde în spatele COVID-19: „Guvernarea Mondială”

Distribuie


Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. inca un bolnav psihic , senil , banuiesc , ce gandeste intr-o maniera egoista , in loc sa-si numere zilele ce i-au mai ramas de trait

 2. Să înțeleg că experimentul bolșevic impus în 1917 în Rusia, trecut prin China – o țară, souă sisteme – de fapt amprentează masiv societatea liberală, democratică, de timp occidental, capitalist și de fapt ni se impune …din nou: dictatura conducătorului, proiectul care obligatoriu trebuie implementat, fără comentarii, controlul prin pandemia fricii, controlul prin sursele de hrană, atac la structura familiei, munca în structuri de tip lagăr, pedeapsa – prin muncă, muncă forțată – dacă reacționeziadvers? Nu modelul bolșevic, în perioada interbelică a inspirat – pornind de la relațiile economice derulate prin patru documente de stat succesive – evoluția regimului lui Adolf Hitler? Ne-am ferit ca dracu de tămâie de specificul fascisto-nazisto-stalinist …pentru a ni se impune la…nivel mondial? Umbra vremilor apuse…devine lumină…la proporții mondiale?!

  1. Guvernarea mondială o doresc doar marii bogatași ai lumii, pentru ca nu cumva să existe state care sa aibă un alt model socioeconomic, cu adevarat DEMOCRAT si nu CRIMINAL PRECUM SISTEMUL CAPITALIST DE „PIAȚĂ LIBERĂ”, care, evident, NU ESTE LIBERĂ, ci controlată de OMC, FMI, BM, BRI etc. Doar ignoranții sau fanaticii liberalismului mai consideră sistemul capitalist, „lumea liberă” (liberă pentru CRIMA INTELECTUALĂ, UMANĂ ȘI ECONOMICĂ ORGANIZATĂ, sub protecția STATELOR LIBERALE, capitaliste), „civilizată” (dacă neosclavagismul traficului de persoane, șomerilor, crima organizată sub protecția instituțiilor statului liberal pot fi considerate „civilizatie”). Teama de a-și pierde PRIVILEGIILE de a emite bani fără acoperire în bunuri, de a jefui intreaga populație pentru satisfacerea lăcomiei unui grup infim de bolnavi după avere și dominație, inclusiv de a-și pierde viața pentru fărădelegile pe care le-au comis de-a lungul istoriei, îi face pe acești asasini economici să folosească orice MIJLOC ȘI STRUCTURĂ, inclusiv ONU, pentru a împiedica gândirea spre normalitatea științifică a noilor generații și a accepta STATUTUL DE SLUGĂ la PRIVILEGIAȚI (familiile monarhice, familiile bancherilor, familiile clericale)! Intr-adevăr, doctrina comunistă, DESFIINȚEAZĂ PRIVILEGIILE PRIVATE și condamnă LA MOARTE SAU INCHSOARE TRADĂTORII intereselor naționale in favoarea ocultei, a criminalilor de orice fel, de aceea este PROMOVATĂ PRIN TOATE MIJLOACELE MEDIA DREPT „DICTATURĂ” . Cine a studiat doctrinele politice și ȘTIINȚELE CONDUCERII, poate compara cât de distructive sunt dogmele liberale pentru majoritatea populației, în comparație cu cele comuniste, în guvernarea țărilor, deoarece contrazic în întregime rezultatele științelor (singurele care asigură bunăstarea tuturor în armonie cu natura). Iată o scurtă analiză: https://www.academia.edu/41247592/PROPRIETATEA_%C8%98I_ROLUL_EI_%C3%8EN_DEZVOLTAREA_DURABIL%C4%82_A_NA%C8%9AIUNILOR

 3. UN ALT TÂMPIT, RETARDAT, CUMPĂRAT DE MAFIA MONDIALA ❗️
  DACA O ȚIN TOT AȘA NU ESTE EXCLUS CA ȘI ONU SA DISPARĂ …
  AM CONVINGEREA CA FORȚELE BINELUI, LUCIDE RESPONSABILE VOR ACȚIONA PENTRU REORGANIZAREA ȘI CURĂȚAT ACESTEI ORGANIZAȚII DE MUNTILE BOLNAVE.
  DE ALTFEL, PE BAZA EXPERIENȚEI IN MISIUNILE ONU AM AJUNS LA CONCLUZIA CA, IN INTERIORUL ACESTEI ORGANIZAȚII, EXISTA O MAFIE PREA PUȚIN CUNOSCUTA OPINIEI PUBLICE!
  AM ÎNCREDERE CA OMENIREA SE VA TREZI DIN ACEST COȘMAR, PREGATIT ȘI GESTIONAT DE MINȚILE BOLNAVE CARE AU ACUMULAT O URIAȘĂ BOGĂȚIE ȘI INCEARCA SA NE TRANSFORME IN SCAVI LA DISPOZIZIA LOR!

  1. Ginditi-va la modul cum OCULTA MONDIALA a acumulat acele imense averi.Prin furt,crima si manipulare.ACELE AVERI TREBUIE SA SE INTOARCA INAPOI LA STAPINII DE DREPT,asa cum prevede CESARA-NESARA promovat de Trump si Putin.

 4. Ginditi-va ca si noi sintem condusi de servitori ai ocultei mondiale,credeti ca ne vor intreba daca adera sau nu Romania la planul de globalizare a NEW AGE??? Trebuie sa va ginditi cum sa-i fortam sa faca ce vrea poporul si nu ce vor ei.

  1. Care este poporul, oamenii sau mai exact cine se mai opune acestor nenorociți? În jurul meu văd doar ipocriți capabili să-și vândă și mama pentru un job bun într-o multinațională. Presă? Care presă , propaganda poate. Vai de copiii noștri.

 5. O organizaţie pe care trebuie să o aprecieze socialistul acesta este OMS. Cîte erori a făcut această organizaţie în timpul pandemiei este clar. Nu observă nimeni LIPSA totală de RESPONSABILITATE a celor din organizaţie. Individul vorbeşte de un guvern mondial care să primească AUTORITATE şi nu aminteşte nimic de RESPONSABILITATE. Cei care am trecut prin socialismul dictaturii proletare ştim organul numit COM (consiliul oamenilor muncii), organ fără responsabilitate !!! Înlocuirea dictaturii proletare cu alt tip de dictatură „proşti, dar mulţi” este iminentă (Internet, reţele de socializare, presă de tot felul). În ţările în care sistemul juridic poate da răspunsuri rapide, deci nu România, s-ar putea pornii acţiuni în justiţie împotriva criminalilor din spatele acestor „evenimente”.

Sliding Sidebar