Expert epidemiolog, citat de The Guardian: Coronavirusul ar putea infecta 60% din populația lumii dacă nu va fi controlat la timp

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. CEEA CE CONTINE VACCINUL E PERICULOS ….
    „Pentru a crea un virus, nu ai nevoie de o boală, ci doar de o publicitate bună. Totul este astăzi mass-media. Nu am găsit viruși, dar ceea ce vedem este mult teatru și mult control mental prin media … pe care l-au realizat înainte, cu Zika și Chikungunya care nu sunt altceva decât pericole obișnuite. Acest gen de gripă, presupun.
    Ceea ce fac ei este să caute viruși sau agenți patogeni pe care-i poartă omul oricum, așa că da, apar în rezultatele laboratorului, dar ei caută doar ceea ce există deja acolo. Ei folosesc gripa pentru că este perfectă. Creează frică și fiecare persoană manifestă simptome diferite. Ei doar se joacă cu oamenii, doar mai mult control al percepției, un circ de perpetuare a fricii, propagandă. Și China ca întotdeauna, marele laborator al noii ordini mondiale.”

    „Mass-media mainstream nu raportează adevărul și nu are ani de zile. Toate sunt deținute de aceiași oameni, iar știrile sunt scrise. Este conceput pentru a stârni frica și ura în masă. Dacă doriți adevărul , întoarceți-vă la puncte de știri alternative. Mai bine, intrați înăuntru și obțineți adevărul acolo.

Sliding Sidebar