Filmul complet al intervenției poliției împotriva cetățenilor care au refuzat să li se ia temperatura la intrarea într-un magazin Kaufland din București

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

 1. CRETINII CARE INTRĂ STAU CA VITELE LA TAUR SĂ LE … (FACĂ CE?) UN TÂMPIT PUS LA UȘĂ ȘI CARE NU ȘTIE CE TREBUIE SĂ FACĂ. PĂCAT CĂ LUMEA E PROASTĂ, UȘOR DE PROSTIT. TOȚI IDIOȚII SUNT BUCUROȘI CĂ INTRĂ LA CUMPĂRĂTURI SĂ LE MAI BAGE-N BUZUNAR ”CIVILIZATORILOR” NIȘTE BANI ȘI SĂ MAI CUMPERE NIȘTE PRODUSE OTRĂVITE.

 2. Cei care s-au deplasat la gramada cu autocare si avioane sa culeaga sparanghelul, apoi ingramadeala de la punctele de trecere a frontierei din ultimele zile – ei au fost scanati ?

 3. Proastă nație suntem !!!
  Dacă dormim pe noi și acceptăm toate stupiditățile politicienilor, ne merităm soarta !!!
  Trezirea, și hai să urgentăm implementarea MERITOCRAȚIEI …

 4. Legea 55/2020 stabileste ca termoscanarea este doar pt. angajati. Legiuitorul a precizat, individualizat, in mod clar, categoria de persoane carora li se aplica termoscanarea si este vorba de angajatii magazinului respectiv. Clientii nu au nici o treaba cu termoscanarea. Inca o data sintem scuipati in fata si tacem ca boii.

 5. Și chiar dacă cei doi sau trei, ar fi „regizat” filmarea, în cazul ăsta să înțelegem că acești polițiști au acceptat rolul brutal, abject, ca niște actorași lipsiți de discernământ.
  Acțiunea brutala a polițiștilor nu are absolut nici o scuza. În plus, și este foarte grav, declarația oficiala a polițiștilor este o minciună crasă. Ceea ce este, din nou, foarte grav.

 6. Bataia si violenta politistilor nu a fost regizata, asta e sigur. Au inceput cretinii de la antene ca astia sunt din secta Misa…. Puteau sa fie si satanisti, nu e bine, normal, sa te oblige sa mergi cu cacatul de masca in orice spatiu inchis sau sa iti i atemperatura, paznicii de l amagazine intotdeauna au fost niste jartele nenorocite, si inainte stateau in sufletul tau cand mergeai l acumparaturi, numai in Romnaia e asa…

 7. Pai daca nu au vrut sa le ia temperatura si nici NU aveau masca, de ce au vrut sa intre in magazin? Fara masca intr-un spatiu inchis inseamna sfidarea legii! Te poti comporta cum „vrea” muschii tai intr-un loc privat si nu PUBLIC. Fiecare patron are dreptul sa instituie propriile reguli in spatiile detinute de el. Daca nu-ti convine, NIMENI nu te obliga sa intri!

 8. Păcat
  Și prin această acțiune, ca de altfel multiplele acțiuni ale ”milițienilor” actuali, cu o educație de sorginte comunistă(ani ’47-’60) neromânească, âși vor pierde și bruma de respect, pe care, cu chiu cu vai, o mai primesc, de la…poporul român. Detalii, altădată.
  Dar, surpriză, io, le mulțumesc din inimă, pentru ce au făcut și vor face (din păcate!) pentru că ne AJUTĂ, SĂ NE SALVĂM, NOI CA POPOR ROMÂN.
  Mulțumesc
  Un trecător prin viață.

 9. Cred ca e multa manipulare , daniel-Roxi.ro.;vad ca toti comentacii iti cântă în strună , dar daca toti am face cum vrei tu si deștepții aia cu filmarea, ne-am duce de râpă . Noroc ca mai sunt si oameni care gândesc cu capul lor si nu cu al vostru .

  1. Stimata doamna, iarata-ma ca iti spun, dar exact dumneata gandesti cu capul altora. Iti place la stana, asta e. Unii vor sa fie liberi…

     1. cenzurezi prea mult… nu-mi place deloc si ma deranjeaza
      lasa-i sa raspunda… pe semidoctii astia; cu veleitati de opinionisti

     2. Fiind blogul meu, conteaza mai ales ce ma deranjeaza pe mine. Asa ca, fara vulgaritati!

  2. pentru rodica timis.
   contextul este infinit mai putin important decat atitudinea militienilor (HIENELE TURBATE).
   o Analogie… daca cineva va indica cu degetul, Luna pe cerul noptii; dumneavoastra priviti degetul, NU Luna de pe cer.

  3. Bună Rodica
   Unde vezi tu, la mine, ”toti comentacii iti cântă în strună” la Daniel !?!
   Io, l-aș lua la..”palme” pe Daniel, chiar dacă-i accept(sunt obligat, de altfel) dreptul la ”Liberul Arbitru”, dar nu-l admir, pentru suficiența care și-o arogă,uneori, sau îi este impusă.
   Mulțumesc
   Un trecător prin viață

Sliding Sidebar