Filosoful Constantin Barbu: În Arhivele Vaticanului există manuscrise fabuloase privitoare la istoria dacilor, străromânilor și românilor

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Foarte foarte frumos si interesant.Guvernanti nostri unde sunt.In campania electorala toti luptau din toate pozitiile pentru ROMANIA ,asa o fi ?

  2. Niciun filantrop român, care să sponsorizeze un desant multidisciplinar (macar filologi și istorici) al Academiei Române? Poate ultima soție a lui Iosif Constantin Drăgan să contribuie la continuarea tradiției defunctului soț? Dar sprijinul trebuie solicitat!

  3. BUNA IDEEA DE A CERE AJUTORUL VREUNUI FILANTROP ROMAN. DANIEL ROXIN, ATI PUTEA DVS SA FITI CEL CARE, IN NUMELE TINERILOR DIN ROMANIA, CARE AU ATITA NEVOIE SA STIE CE TARA AVEM, AI CUI URMASI SUNTEM, CE OAMENI A DAT EA, SI , INCA VA MAI DA CU SIGURANTA ACEASTA TARA ATIT DE BATJOCORITA DE DUSMANI INVIZIBILI DAR REALI…., ATI CONTACTA UN FILANTROP , SAU MAI MULTI CARE SA AJUTE MATERIAL ACEASTA CERCETARE A DOCUMENTELOR , CA DE LA ISTORICI SI DE LA STAT NU MAI AVEM CE SA SPERAM., AM AVEA SANSE…. EU CRED CA DACA ROMANII DE AZI, INDOCTRINATI CU TELEVIZIUNILE SI CU SANATATEA SUBREZITA , STIM CU TOTII CUM, AR AFLA DESPRE TRECUTUL NOSTRU DACIC, AR IESI, MULTI DINTRE EI DIN APATIE….

  4. Danezii susțin că provin din DACII aflați în incinta Lanțului Carpatic refugiați în actualul teritoriu al Danemarcei din fața MARILOR NĂVĂLIRI.Dacii erau iscusiți în prelucrarea fierului și aurului.Lupele de oțel dacic erau aduse din Dacia pentru confecționarea de arme.Dacii au fost asimilați de băștinași deoarece confecționau arme rezistente și performante fapt care le-au permis danezilor expansiunea teritorială spre Nord.

  5. Nu merge asa .totul costa .Exista manuscrise pe care ai voie sa le fotografiezi contra unei sume de bani ,alea nu sunt impotante ,le cunosc cam toti din domeniu. Apoi daca vrei sa consulti manuscrisele se plateste la ora sau in functie de importanta in bani grei functie de continut si vechime si n-ai voie sa faci poze . Daca nu sti latina si greaca veche n-ai ce sa faci acolo.Si una-i sa te duci tu cetatean acolo si alta-i cind statul te trimite ,pt ca exista dovezi pt care se negociaza ,si nu bani dragilor .

  6. Ca sa ajungi sa le studiezi trebuie un proiect de mare amploare: fonduri, timp si oameni care cunosc diverse limbi, inclusiv limbile moarte. De-alungul timpului, au fost multi care au facut descoperiri relevante asa, dar au avut buget de studiu pt filme, documentare, carti etc.
    Pe stat nu te poti baza si nu vad ce organizatie romana sau „binefacator” roman ar putea sponsoriza ceva de asemenea amploare.

Sliding Sidebar