Florin Zamfirescu la TVR 1, incendiar: Românii vor ajunge precum Kurzii – își vor pierde țara!

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Florin Zamfirescu are dreptate, de fapt, Romania s-a dus de ripa in 1990 si nu spun nimic nou cu asta, dar comparatia cu kurzii, popor nomad, de altfel, este total nepotrivita. Kurzii incearca sa faca in Turcia, cel putin, ceea ce vor sa faca la noi ungurii/secuii cu Tinutul Secuiesc si, in loc sa-si vada de treaba lor, recurg la acte teroriste si se victimizeaza nevoie mare. Sint manipulati, mai ceva ca Pinocchio, in special de SUA si Israel, asa ca figura cu populatia kurda si „tara ei” nu tine, in special in cazul oamenilor bine informati.

  2. Domnul Florin, cine mai salveaza Romania? Sint o multime de oameni care pot face asta. Unul dintre ei puteti fi chiar dumneavoastra, daca va veti documenta mai bine si nu veti mai alege in functii de conducere niste „satane”. Si dumneavoastra ati fost foarte usor inselat de lupul care numai si-a schimbat pentru moment blana intru-una de oaie.. Deci si dumneavoastra ati contribuit la situatia de azi. De altfel , la situatia de azi eu cred ca intr-un fel sau altul, intr-o masura mai mica sau mai mare am contribuit toti, inclusiv eu care scriu aceste rinduri.Parerea mea este ca raul s-a implementat treptat pe planeta, in omenire. iar acum oamenii, sau mai bine spus o parte din ei incep sa se „trezeasca”. Parerea mea este ca in acest moment se da o mare batalie pe planeta, batalie in care Romania nici macar nu exista, ea fiind in totalitate condusa, dirijata, ,… de aceste forte malefice. Norocul nostru va fi ca probabil , din aceasta inclestare fara precedent , Romania va iesi ” bine” si se va reaseza acolo unde ii este locul, adica in tagma popoarelor care nu au „cucerit” pe nimeni niciodata, si care au dovedit un real respect fata de semenii lor. Stau de straja stramosii nostrii, oamenii cu un inalt grad de spiritualitate, care inca mai traiesc pe acest pamin , si pe aceste meleaguri., Un om cu un inalt grad de spiritualitate poate compensa ” necredinta ” unui milion de „necredinciosi”. Noi inca spre bucuria noastra mai avea o multime de asemenea oameni. In aceasta batalie , cum n-a mai fost pe pamint vor iesi invinagatoare fortele binelui, ale luminii, ale bucuriei, ale intelepciunii,…Dumnezeu nu isi va abandone creatia.

  3. A obosit si dl Zamfirescu. Din cauza asta nu iau de bine tot ce spune. Macar are puterea sa recunoasca. Kurzii si Romanii ?

Sliding Sidebar