Fost director al Spitalului Militar: „Dacă un test Covid din 6 e pozitiv, toate 6 sunt declarate pozitive”

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Deci ailalti cinci sanatosi intra in spital ,sigur macar jumatate din ei se vor infecta . Si eu vad conspiratii peste tot ?Multumesc d-le Roxin . Poate aveti posibilitatea sa dati si de datele pe care le-a descoperit medicului patolog care a facut autopsii in Romania . Culmea anuntul a avut loc azi la pranz la stiri ,nu s-a vorbit pe marginea subiectului ,ca de ce ne intereseaza …

    1. Nu exista ca la spitalul militar sa fie pusa ca director în civil, nici odată, iar acest D-mn fost director al spitalului militar, a fost cadru militar activ în momentul când a fost în funcție, deci te rog nu mai abera

  2. „Medicul Ioan Sarbu” este de fapt „Generalul maior medic prof. univ. dr. IOAN SÎRBU” iar in organigrama Spitalului Militar functia de conducere este „COMANDANT ” SI IN PARANTEZA „DIRECTOR GENERAL”
    http://www.scumc.ro/despre-noi/organigrama/.
    Dar asa numitii „ziaristi” omit exprimarile si informatiile corecte, poate cu scopul de a deturna atentia de la informatiile de continut catre asa zisa „manipulare”.

  3. Hopa, Daniel ! Au pus „postacii” si pe tine! Ataca pe oricine vrea sa scoata adevarul la lumina. Nu e important faptul ca daca e un caz pozitiv, ei declara 6, important e ca cel care dezvaluie „trucul” e „militar”. Postacilor, poate tine la prostime !

Sliding Sidebar