Fox News TV SUA dezvăluie cum vor OMS, Bill Gates și Democrații americani să controleze masele, sub pretextul Covid-19. VIDEO

Distribuie

Lasă un răspuns

Comentează ca anonim.

  1. Felul in care ordonezi ideile, felul in care iti expui naratiunea, talentul oratoric – sunt importante si necesare deja a aparut o opozitie coerenta la planurile nemernicilor. Bun material dincolo de orice discutie – si deschide si pentru noi o intrebare – cand ne vom lua Romania inapoi. Din pacate deschiderea oficiala a statului fascist in Romania nu a inceput cu pandemia – au fost pasi mici dar care au strans surubul de ani de zile – o adminstratie ignoranta, corupta si opresiva mai de curand si agresiva pe scara larga – am ajuns sa ne temem sa mergem la un ghiseu, la banca, la vama, sa iesim din tara si sa ne intoarcem in tara. Tara asta este tara noastra – nu a lor – cand o vom lua inapoi ?

  2. Ce se intampla acum nu seamana cumva cu proiectul ,,Lebensborn” guvernat de Himler?-,,Copiii care se năşteau cu probleme de sănătate erau exterminaţi. În program nu erau acceptaţi decât copiii perfect sănătoşi. Cei bolnavi sau cu un handicap erau ucişi sau duşi într-un lagăr special, unde era lăsat să moară. De asemenea, oamenii consideraţi inferiori erau consideraţi drept rebuturi genetice şi erau castraţi pentru a nu mai putea procrea. De asemenea, potrivit concepţiei naziste, persoanele cu handicap sau cele cu boli psihice nu aveau dreptul să se reproducă”.
    Intamplator sau nu virusul ucide bolnavii, batranii, pe cei cu handicap. Virusul face selectia si trebuie sa ramana cei sanatosi si buni de munca, dar ascultatori cu botnita si vaccinati. Nu stiu daca virusul se lipeste de rasa ,,ariana”. Poate ca nu, doar de alte ,,rase”.

Sliding Sidebar